Platforma desprevin.ro fondata de Alex Dona si Marina Samoila lanseaza Primul Rose
Luni, 18 Iulie 2022

 

Primul Rose este varianta rose a vinului Primul, lansat de platforma www.desprevin.ro, primul vin itinerant din lume produs in fiecare an cu o alta crama, in serii limitate.

AdPlayers. info

La mai putin de un an de la lansarea primei editii Primul, un cupaj din Feteasca Neagra, Syrah si Cabernet Sauvignon care a castigat medalia de argint la Concursul Mondial de la Bruxelles 2022, desprevin.ro creeaza cea de-a doua eticheta, Primul rose.

Potrivit autorilor, Primul rose este un asamblaj din Busuioaca de Bohotin si Pinot Noir care aminteste de racoarea ploilor de vara, mirosul trandafirilor in floare, al busuiocului uscat la grinda, de gustul cireselor zemoase de mai si de cel al fragutei de padure - o calatorie a simturilor prin tot ceea ce inseamna vara.

“Cand am lansat vinul rosu, primul nascut din familia Primul, povesteam ca am realizat ceva unic si reprezentativ pentru noi si pentru crama pe care am selectat-o atunci, Girboiu. Varianta rose, cea de-a doua eticheta Primul, am ales sa o producem alaturi de Domeniile Averesti, o crama care ne-a impresionat prin faptul ca a readus Busuioaca de Bohotin in inimile romanilor si ca a reusit sa-si perfectioneze vinificarea pentru a obtine vinuri remarcabile din acest soi”, afirma Marina Samoila, Director Executiv si wine expert desprevin.ro & winedeals.ro

Nascut la Husi

Nascut intr-o zona racoroasa a Romaniei, la Husi, vinul aduce in pahar prospetime, eleganta si echilibru intre aromele bine definite, aciditate si corp, un mix care poarta semnatura Marinei Samoila si a Domeniilor Averesti.

Vinurile din familia Primul sunt o expresie a pasiunii si dedicarii pentru vinul si cramele din Romania pe care echipa desprevin.ro o formuleaza zi de zi. Conceptul de vin itinerant este gandit astfel incat, in fiecare an, Primul sa fie conceput si produs cu o alta crama, aceea care impresioneaza cel mai tare si ramane pentru cel mai lung timp in memoria si atentia celor doi experti de la desprevin.ro, Alex Dona si Marina Samoila.

“Primul a fot creat ca private label premium desprevin.ro intr-un moment in care consumul de vinuri din  categoria premium, vinurile cu poveste, reprezentau o bucata mare din optiunile de cumparare. Aceasta tendinta se mentine inca si merge mana in mana cu preferinta consumatorilor de a incerca vinuri rose preponderent in perioada verii dar nu numai. Aceasta noua editie din seria Primul vine, astfel, si ca raspuns la cerintele pietei, pentru ca suntem un business conectat la consumatori, dincolo de a fi niste buni cunoscatori ai vinului ” mentioneaza Alex Dona, Chief Drinking Officer desprevin.ro & winedeals.ro 

Atat Primul rosu cat si Primul rose pot fi achizitionate de pe platforma www.desprevin.ro , www.winedeals.ro si dintr-o serie limitata si atent selectionata de locatii HORECA.

Mai mult in Business, Antreprenoriat, Digital, Retail,


PUBLICITATE: