Peste 450 de productii si 1001 de zile de streaming video V+O Communication, pentru continuarea comunicarii in martie - decembrie 2020
Joi, 06 Mai 2021

 

Credit. V+O Communication

,,Am ales sa fim empatici cu clientii nostri, carora le multumim pentru deschidere si curaj. I-am ajutat sa suplineasca prin productii multimedia inovative absenta contactului social fizic intre membrii echipelor si al departamentelor, indeplinind o functie critica: le-am demonstrat oamenilor ca nu sunt singuri” a spus Loredana Visa, Director General V+O Communication.

AdPlayers. info

V+O Communication a produs pentru clientii sai, in perioada martie-decembrie 2020, peste 450 de productii video, de la filme post-eveniment, la clipuri complexe, cu grafica si efecte speciale.

Agentia V+O Communication a fost probabil prima care a organizat, pentru clientul Telekom Romania, o conferinta de presa exclusiv online in domeniul comunicatiilor, pe platforma Zoom, in 30 martie 2020, in plina criza Covid-19, pentru a facilita comunicarea cu mass-media.

Agentia a organizat, in total pentru clientii sai, 11 conferinte de presa online, in perioada mentionata, din care una a fost hibrida online-offline, in iunie – atunci cand reglementarile in vigoare la acel moment au permis-o. Acel eveniment hibrid a implicat organizarea unui triplex multimedia, in regim de televiziune.

Vorbind de televiziune, V+O Communication a produs in cele zece luni de stare de urgenta si alerta din 2020 nu mai putin de 25.000 de ore/angajat de streaming live pentru unul dintre clienti, echivalent cu doi ani si zece luni de transmisie video continua.

Pentru cele 12 sesiuni de streaming video extern, pentru conturile de Facebook ale clientilor nostri, audienta totala calculata de Facebook a fost de 2,95 milioane de fani.

Eforturile multimedia s-au materializat in diferite productii video difuzate pe platforme de tip intranet sau live pe Facebook, concerte live organizate in studiouri reconstituite in incinte office si transmise live pe Facebook, diferite alte formate de tip televiziune online, plus continut de tip text si foto.

„A trebuit sa dam dovada de flexibilitate, de agilitate si creativitate in toata aceasta perioada lipsita de predictibilitate. Am ales sa fim empatici cu clientii nostri, carora le multumim pentru deschidere si curaj. I-am ajutat sa suplineasca prin productii multimedia inovative absenta contactului social fizic intre membrii echipelor si al departamentelor, indeplinind o functie critica: le-am demonstrat oamenilor ca nu sunt singuri”, explica Loredana Visa, Director General V+O Communication.

Potrivit companiei, 2021 s-a conturat deja a fi cel putin la fel de provocator din punct de vedere al comunicarii, chiar daca pandemia pare ca bate in retragere. In continuare, milioanele de angajati izolati in munca de acasa au nevoie tot mai mult de comunicare si atentie din partea angajatorilor, pentru a compensa efectele lipsei de interactiune si socializare si sentimentul de singuratate sociala.

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata din Romania, V+O Communication ofera clientilor solutii de comunicare 360: de la strategie, creatie, servicii de PR clasic si digital, social media, pana la servicii pentru productia print si audio-video si organizarea de evenimente.

V+O Communication este membra a unui grup de comunicare integrat, independent si lider in regiunea EMEA. Cu peste 130 de angajati, 110 clienti si peste 250 milioane de consumatori, agentia doreste sa fie partenerul strategic pentru fiecare companie, insitutie sau organizatie nonguvernamentala.

Mai mult in Business, PR


PUBLICITATE: