Peste 35 de ziare locale, 80 de radiouri si 45 de televiziuni din portofoliul ARBOmedia in sprijinul refugiatilor din Ucraina
Marti, 01 Martie 2022

Credit. ARBOmedia

AdPlayers.info

Peste 35 de ziare locale, 80 de radiouri si 45 de televiziuni din portofoliul ARBOmedia isi pun la dispozitie, cu titlu gratuit, spatiul disponibil pentru toate persoanele si entitatile dispuse sa ofere sprijin refugiatilor care trec granita dinspre Ucraina spre Romania.

Intr-o astfel de situatie, in care un razboi fara precedent se petrece chiar la granitele noastre, suntem solidari cu toti cei ce ii pot ajuta pe semenii nostri aflati in dificultate si incercam, la randul nostru, sa oferim canale de comunicare pentru a face publice toate initiativele si actiunile umanitare.

,,Fie ca este vorba de companii sau persoane fizice, de ONG-uri, asociatii sau institutii oficiale implicate, toate informarile acestora care anunta disponibilitatea de spatii de cazare, colectarea si distribuirea de alimente, medicamente, imbracaminte sau alte bunuri de prima necesitate, care ofera facilitati de transport, asistenta medicala etc. vor putea fi difuzate de catre canalele media din reteaua ARBOmedia” spun initiatorii proiectului.

,,Acolo unde nu sunt disponibile materiale editate, spoturi audio/video realizate de catre companii, ONG-uri sau institutii, aceste informatii se vor publica de catre presa scrisa sau vor fi transmise audio sau video in cadrul programelor de stiri sau a interventiilor in direct. Anunturile si comunicatele vor fi postate si pe paginile de social media (Facebook, Instagram, Twitter) ale canalelor media respective. Ne asiguram astfel ca informatiile utile vor ajunge direct la cei interesati.”

Orice astfel de informatie poate fi transmisa fie direct catre canalele media participante (lista completa pe https://arbomedia.ro/media ), fie prin intermediul adresei de email: contact@arbomedia.ro sau prin mesaje directe pe paginile de Facebook (https://www.facebook.com/ARBOmedia.Romania ) sau Instagram ale companiei (https://www.instagram.com/arbomedia ).

Mai mult in Media, Regii Media, Responsabilitate Sociala, CSR, 


PUBLICITATE: