"Ordonanta pune in pericol intreaga industrie" spune Radu Florescu, UAPR
Miercuri, 28 Noiembrie 2012
 ( adplayers, Iulian Toma) „Ordonanta pune in pericol intreaga industrie” si „da peste cap practicile dezvoltate in lume in ultimii 50 de ani” spune Radu Florescu, CEO, Centrade Saatchi & Saatchi si Presedinte UAPR, legat de Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind modificarea Legii Audiovizualului.

Mai jos intreaga pozitie a oficialului UAPR:

"Sunt dezamagit cu privire la decizia guvernului de a aproba ordonanta de urgenta de modificare a Legii audiovizualului nr. 504/2002, prin care este modificat un act normativ, care, pana acum, a demonstrat compatibilitatea perfecta cu reglementarile in materie de audiovizual din Uniunea Europeana si din SUA” a declarat pentru adplayers Radu Florescu, CEO, Centrade Saatchi & Saatchi si Presedinte UAPR.

"Aceasta ordonanta de urgenta da peste cap practicile dezvoltate in lume in ultimii 50 de ani. In sens comercial, nu va functiona probabil niciodata. Prin aceasta masura se incearca obtinerea controlului asupra pietei si imixtiunea difuzorului in relatia de afaceri dintre agentii si clienti.

O astfel de decizie submineaza principiile economiei de piata, asa cum sunt ele prevazute in Constitutia Romaniei, iar ordonanta pune in pericol intreaga industrie, mare parte alcatuita din companii detinute sau conduse de romani, si mii de angajati romani de conditie sociala medie, care reprezinta o forta de munca instruita la standarde internationale."

Pe acelasi subiect:
Agentiile de media scoase de pe piata de publicitate. Plata spatiului media prin intermediari interzisa


PUBLICITATE: