One United Properties lanseaza divizia One Office, destinata constructiei de cladiri de birouri
Marti, 28 Noiembrie 2017

Divizia este dezvoltata in partenerial cu fondatorul Eurisko, Ionut Dumitrescu (foto), care va fi partener One Office si este deja membru in Consiliul de administratie One United Properties

adplayers.info

One United Properties, unul din principalii dezvoltatori imobiliari specializat pe proprietati rezidentiale exclusiviste din Bucuresti, infiinteaza divizia One Office, destinata constructiei de cladiri de birouri. Noua divizie este lansata in parteneriat cu Ionut Dumitrescu, un dezvoltator experimentat de cladiri de birouri, care va fi partener One Office si este deja membru in consiliul de administratie al One United Properties.

„Parteneriatul cu Ionut Dumitrescu reprezinta o decizie strategica  de extindere a companiei noastre pe zona de dezvoltare de proiecte de birouri, care credem ca va creste profitabilitatea companiei si va acoperi in acelasi timp si o necesitate a pietei. Suntem bucurosi sa dezvoltam acest proiect nou in parteneriat cu un profesionist in domeniul cladirilor de birouri precum este Ionut”, spune Victor Capitanu, fondatorul One United Properties.

„Ma bucur foarte mult sa intru ca actionar in One Office, divizia de dezvoltare de birouri a One United Properties, nu numai pentru faptul ca aici exista o echipa extrem de valoroasa, careia sunt incantat sa ma alatur, ci si pentru faptul ca voi putea sa-mi aduc contributia intr-o zona in care sunt specializat”, spune Ionut Dumitrescu care se va ocupa de dezvoltarea de birouri in cadrul grupului, dar si de achizitia de terenuri si inchiriere a proiectelor.

Ionut Dumitrescu este fondatorul companiei Eurisko Real Estate Consulting (1997), care avea sa devina una dintre cele mai mari si puternice companii din Romania, vanduta in  anul 2007 catre liderul mondial de profil, CB Richard Ellis. In 2003, Dumitrescu a fondat Building Support Services, cea mai mare companie de administrare a imobilelor din Romania, ale carei actiuni le-a  vandut mai apoi unui consortiu de investitori internationali in 2006. In 2008, a infiintat Element Development, o companie de investitii si dezvoltare imobiliara axata pe oportunitatile imobiliare rezidentiale si comerciale din Romania si tot el si-a pus semnatura si pe complexul de birouri „The Bridge”, cel mai mare business park din zona Grozavesti-Orhideea.

One United Properties este principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietati rezidentiale exclusiviste din Bucuresti, Romania. One United are mai multe proiecte rezidentiale finalizate (188 de apartamente), in constructie (340 de apartamente) si care urmeaza sa fie incepute in urmatorii ani (484 de apartamente) - dezvoltari precum One Floreasca Lake, One Herastrau Park si One Charles de Gaulle si urmeaza sa se extinda ti cu dezvoltarea de cladiri de birouri.

Mai mult in Conturi, PR, Constructii & Imobiliare


PUBLICITATE: