Ogilvy Romania si Wunderman Romania isi unesc fortele pe piata locala. Ogilvy Romania integreaza brandul Wunderman
Luni, 19 Noiembrie 2018

 

„Clientii nostri vor avea acces la multitudinea de resurse, talent si expertiza, pe care le aduc la masa cele doua echipe locale si cele doua branduri internationale” - Manuela Necula, CEO Ogilvy Romania si Hogarth WW Romania.

Credit: Ogilvy Romania

adplayers, Iulian Toma

Ogilvy Romania si Wunderman Romania isi unesc fortele pe piata de comunicare locala, anunta reprezentantii de relatii publice si comunicare. Brandul Wunderman va fi integrat in cadrul Ogilvy Romania, aceasta operatiune aducand clientilor de pe piata locala expertiza la cel mai inalt nivel a celor doua echipe.

Contactati de catre AdPlayers, oficialii de comunicare au afirmat ca procesul de integrare al celor doua entitati este in desfasurare, integrarea propriu zisa urmand sa aiba loc in ianuarie, etapizat.

Potrivit informatiilor adplayers, cei trei managing partners Wunderman - Tereza Munteanu, Ileana Badiu & Joaquin Bonilla, colegi in noua entitate integrata, vor raporta direct managementului Ogilvy Romania, din pozitiile de Co-Managing Directors in cadrul brandului Wunderman.

Brandurile Ogilvy si Wunderman fac parte din Grupul WPP, lider al pietei de comunicare la nivel global. Potrivit reprezentantilor de comunicare, procesul de integrare a brandului Wunderman in cadrul Ogilvy Romania se inscrie in strategia actuala a grupului de a pune la dispozitia clientilor o oferta integrata de servicii de marketing, consulting si tehnologie.

 „Aducand impreuna competentele individuale si complementare ale celor doua echipe, noua operatiune integrata va oferi  clientilor locali cele mai eficiente  solutii pentru provocarile din ce in ce mai complexe ale business-ului si marketing-ului modern. Clientii nostri vor avea acces la multitudinea de resurse, talent si expertiza, pe care le aduc la masa cele doua echipe locale si cele doua branduri internationale” - Manuela Necula, CEO Ogilvy Romania si Hogarth WW Romania.

Ogilvy Romania ofera pietei locale arii de expertiza precum advertising, brand strategy,  customer engagement, PR & Influence, digital experience si  inovatie.

Wunderman Romania, afiliata la reteaua Wunderman Worldwide, ofera pe piata locala servicii de digital customer experience, influencer marketing, precum si events, trade si direct marketing.

Brandul Wunderman va continua sa fie prezent pe piata din Romania, iar dezvoltarea operatiunilor integrate va avea loc sub conducerea Manuelei Necula, CEO Ogilvy si Hogarth WW Romania.

Cei trei parteneri Wunderman vor detine functiile de Co-Managing Directors in cadrul brandului Wunderman, raportand managementului local al Ogilvy Romania.

Mai mult despre Ogilvy Romania

Mai mult in Business


PUBLICITATE: