Oferte noi Telekom la actualele nevoi de consum, pentru afaceri si persoane fizice: Smart TV Stick, 50% reducere la abonamente si telefoane in rate
Marti, 07 Aprilie 2020

 

Noi oferte comerciale Telekom pentru afaceri si persoane fizice la actualele nevoi de consum: Smart TV Stick, 50% reducere la abonamente si telefoane in rate

AdPlayers. Info

Telekom Romania continua sa raspunda la intrebarea ,,Ce-si doresc romanii" cu servicii si oferte create special pentru nevoile de conectivitate si de entertainment din aceasta perioada.

Conform rezultatelor unui studiu national reprezentativ pentru populatia digitala, realizat de ISRA Center pentru Telekom Romania in perioada Februarie – Aprilie 2020, in care se arata ca:

86% dintre romani vor un serviciu de televiziune fara a instala cabluri suplimentare in casa si fara a da gauri in pereti.

83% isi doresc un serviciu simplu de configurat, pe care si-l pot instala singuri, fara ajutorul unui technician.

78% vor sa isi transforme televizorul cu ecran plat intr-un televizor Smart, care se poate conecta la Internet.

Datele sunt oferite de New concept testing CAWI, studiu national reprezentativ pentru populatia digitala, realizat de ISRA Center in perioada Februarie Aprilie 2020, pe un esantion de 1300 de respondeti.

60% Televizoare cu ecran plat. 20%, TV Smart.

Totodata, peste 70% dintre romani detin cel putin doua televizoare in casele lor, iar peste 60% dintre acestea sunt cu ecran plat si doar 20% sunt smart.

Rezultate sunt estimate pe baza a doua studii interne: Penetrari si cote de piata, studiu national reprezentativ, realizat de MIA Marketing Institute pe un esantion de 3572 respondenti, in perioada iuie – august 2019 si TV Content, studiu national reprezentativ pentru populatia de utilizatori TV, realizat de ISRA Center pe un esantion de 1231 respondenti, in perioada mai -iunie 2019.

Numarul orelor petrecute in fata televizorului s-a dublat

Tot pornind de la dorintele romanilor si tinand cont de faptul ca in aceasta perioada numarul orelor petrecute in fata televizorului s-a dublat, ajungand la sapte ore pe zi, in medie, potrivit masuratorilor TV realizate de Kantar Media, Telekom Romania lanseaza oferta Smart TV Stick. 



Noua oferta Smart TV Stick include acces la 47 de canale TV online relevante pentru romani (stiri, sport, muzica, filme), disponibile prin intermediul platformei Telekom TV si dispozitivului Google Chromecast, care permite utilizatorilor sa redea continutul aplicatiilor de pe smartphone, direct pe ecranul televizorului.

Astfel, cu oferta Smart TV Stick, romanii se pot bucura de un abonament de televiziune, fara a avea nevoie de ajutorul unui tehnician pentru instalare, fara a fi nevoie de cabluri suplimentare sau gauri in pereti si in acelasi timp, au ocazia sa isi transforme televizorul cu ecran plat intr-un televizor Smart, cu acces la internet. Dispozitivul Google Chromecast preia continutul canalelor TV incluse in oferta Smart TV Stick sau pe cel din aplicatiile compatibile cu telefonul, precum HBO GO, Spotify sau YouTube, si il reda pe televizor, cu un singur click, prin functia “cast”.

Pentru a folosi Chromecast-ul este nevoie de un televizor cu conexiune tip HDMI, internet prin fibra optica si un cont Google activ, necesar configurarii initiale a dispozitivului, plus conturi active pe aplicatiile de streaming preferate (ex: HBO GO, Telekom TV, Spotify). De asemenea, dispozitivul reda pe ecranul televizorului si fotografiile, clipurile video sau melodiile preferate de pe telefonul mobil. El poate fi utilizat pe orice tip de televizor care respecta conditiile mentionate mai sus.

Noua oferta Smart TV Stick este disponibila din 6 aprilie, in doua variante de pret: la 2 euro/luna (aprox. 10 lei), cu 47 de canale incluse si la 5 euro/luna (aprox. 24 de lei), cu 71 de canale, incluse timp de 24 de luni. Dispozitivul Chromecast este oferit in chirie cu reducere 100% pe intreaga perioada contractuala.

In plus, clientii care se aboneaza in perioada 6 aprilie 2020 – 17 mai 2020 la serviciul de televiziune de la Telekom beneficiaza de 50% reducere din costul abonamentului timp de 6 luni, HBO si HBO GO incluse 12 luni si de oferta Smart TV Stick, fara  costuri suplimentare, impreuna cu livrarea gratuita la domiciliu a dispozitivului Google Chromecast. Clientii pot comanda oferta Smart TV Stick in magazinele Telekom, la numarul 1930 sau pe www.telekom.ro.

Ofertele comerciale de portare, extinse

Pentru a sprijini in continuare nevoia de conectare din aceasta perioada, Telekom Romania extinde ofertele comerciale lansate la inceputul anului 2020 pentru cei care se vor porta in reteaua Telekom Romania, in perioada 6 aprilie 2020 - 17 mai 2020.

Clientii persoane fizice vor putea achizitiona abonamentul Mobil 6, disponibil la portare, cu 50% reducere in primele 12 luni, si vor plati doar 3 euro/luna (aproximativ 15 lei/luna) pentru beneficii nelimitate: internet 4G nelimitat, minute si SMS-uri nationale nelimitate. Dupa cele 12 luni, costul abonamentului va fi 6 euro/luna (aprox. 29 de lei).

Totodata cei care se vor porta in reteaua mobila Telekom Romania vor putea opta si pentru achizitionarea unui telefon mobil in rate, fara dobanda si fara avans. Clientii care vor achizitiona telefonul Huawei P40 Lite E impreuna cu abonamentul Mobil 6 vor plati doar 9 euro/luna (mai putin de 45 lei) in primele 12 luni de la portare: 3 euro/luna pentru serviciile de telefonie mobila si 6 euro/luna (aprox. 29 de lei), rata pentru telefonul achizitionat.

Clientii care vor opta pentru un telefon Samsung Galaxy A40, impreuna cu abonamentul Mobil 6, vor plati doar 10 euro/luna (mai putin de 50 lei) in primele 12 luni de la portare: 3 euro/luna (aprox. 15 lei) pentru serviciile de telefonie mobila si 7 euro/luna (aprox. 35 de lei) rata pentru telefonul mobil.

“Traversam o perioada cu provocari fara precedent, care ne determina sa experimentam noi modalitati de interactiune si comunicare. Tehnologia, pe langa faptul ca a transformat intr-o maniera semnificativa evolutia societatii, are acum menirea de a ne aduce mai aproape de cei dragi. Prin noile oferte comerciale, dorim sa oferim si mai multe beneficii clientilor nostri, fie ca vorbim de mai mult continut TV de calitate pentru parinti si educativ pentru cei mici, accesibil acum din smartphone direct pe televizor, abonamentul mobil cu o reducere semnificativa sau de telefoane la preturi avantajoase”, a spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Mai multe detalii de la Andreas Elsner despre beneficiile oferite clientilor persoane fizice, aici.

Credit: Youtube / Telekom Romania

Ofertele sunt valabile pentru persoanele fizice in intervalul 6 aprilie 2020 - 17 mai 2020, in cazul contractelor incheiate pe o perioada de 24 de luni, si se adreseaza clientilor rezidentiali care se porteaza in reteaua mobila a companiei si care au un serviciu fix de la Telekom Romania. Ratele sunt in lei, iar valoarea in euro este una estimativa avand in vedere cursul 4,94 lei/1 euro.

Sprijin pentru antreprenori si continuarea afacerii

Din dorinta de a sprijini antreprenorii cu cele mai bune solutii dedicate continuitatii afacerii, persoanele juridice care vor alege sa se porteze in reteaua mobila Telekom, in perioada 6 aprilie 2020 - 17 mai 2020, si care opteaza pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de conectivitate mobila nelimitata, voce si internet 4G, cu 50% reducere din costul abonamentului in primele 12 luni de la portare.

Antreprenorii pot accesa preturi avantajoase la telefoanele Samsung Galaxy A40 sau Huawei P40 Lite E. sau pot achizitiona telefoanele in rate, impreuna cu abonamentul Freedom 5, pentru care vor plati in total, in primul an, doar 10 euro/luna (aprox. 49 de lei, fara TVA), respectiv 9 euro/luna (aprox. 44,5 de lei fara TVA).

Mai multe detalii despre ofertele prin care Telekom sprijina antreprenorii pentru continuitatea afacerii sunt disponibile la numarul 1921 sau pe www.telekom.ro/business/. Ratele sunt in lei, iar valoarea in euro este una estimativa avand in vedere cursul 4,94 lei/1 euro.

Potrivit companiei, ofertele reprezinta continuarea masurilor prin care Telekom Romania a raspuns nevoilor de conectivitate ale romanilor in noul context social si economic si le-a oferit clientilor persoane fizice si companii beneficii multiple.

Dintre acestea, reprezentantii companiei amintesc accesul clientilor care detin pachetul de televiziune TV M la grila maxima de canale, respectiv abonamentul TV L, fara costuri sau obligatii suplimentare, pana pe 30 aprilie 2020, respectiv serviciul de televiziune, pentru clientii noi, cu reducere de 50% la abonament pentru o perioada de 6 luni, plus HBO si HBO GO incluse, timp de 12 luni si nu in ultimul rand sustinerea educatiei digitale, prin pachete dezvoltate special pentru institutiile de invatamant, carora Telekom le ofera gratuit pana la finalul anului internet 4G si licente in platforma de management educational Adservio.

Mai mult in Campanii, Conturi, Business,


PUBLICITATE: