Nicoleta Nedea, fost director de vanzari la Mediafax Group si la Antena Group, se alatura echipei Razvan Ionescu - Dragos Vilcu, intr-un nou proiect editorial
Joi, 02 August 2018
 

Nicoleta Nedea, Chief Revenues Officer, Multimedia Est

Cu expertiza de peste 20 de ani de publishing si vanzari de publicitate, Nicoleta Nedea (foto, sus) este unul dintre cei mai longevivi oameni de publishing din Romania.  Ea va ocupa postul de Chief Revenues Officer in noul proiect de publishing onlin
e.

adplayers.ro, Iulian Toma

Fost publisher la Mediafax Group pana in 2016 si mai apoi director de vanzari online Antena Group, Nicoleta Nedea se alatura echipei Razvan Ionescu - Dragos Vilcu (Multimedia Est) pentru un nou proiect de publishing online. Razvan Ionescu, implicat in ultimii ani in proiecte de consultanta media, este cunoscut si pentru rolul sau de co-fondator si publisher la Recorder.ro .

Contactat de catre adplayers, Razvan Ionescu a confirmat venirea Nicoletei Nedea in echipa pe care o face cu Dragos Vilcu pentru un nou proiect de continut editorial online.

„Venirea Nicoletei Nedea alaturi de mine si de Dragos Vilcu este legata de un nou proiect de publishing online, despre care va vom spune mai multe in curand.”, a afirmat, pentru adplayers, Razvan Ionescu (foto).

Intrebat de catre adplayers daca viitorul proiect se va baza tot pe donatii si grant-uri, asa cum se intampla la Recorder, sau pe venituri din publicitate, Razvan Ionescu a precizat ca noul proiect se va baza mai mult pe atragerea de venituri din publicitate.

Expertiza de peste 20 de ani de publishing. Tiparit si online.

Cu expertiza de peste 20 de ani in publishing si vanzari de publicitate, Nicoleta Nedea este unul dintre cei mai longevivi oameni din industria de media din Romania.

Ea si-a inceput cariera inca din anii 90 in vanzarile de publicitate in divizia de publishing de ziare si reviste de la Media Pro fondat de Adrian Sarbu, unde a contribuit la succesul tuturor publicatiilor tiparite sau online, conduse editorial de la Catalin Tolontan si Ovidiu Ioanitoaia (pe vremea cand acestia faceau echipa la Pro Sport), pana la publicatiile cu profil de afaceri conduse de Cristi Hostiuc si Sorin Paslaru (Ziarul Financiar, Business Magazin), timp liber sau agentie de stiri (Mediafax).

Usor adaptabila echipelor de managment din care a facut parte, Nedea a performat in echipele de vanzari de publicitate si de publishing atat cand acesta erau conduse de Ioanitoaia & Tolontan sau Mihnea Vasiliu (acum director general la Ringier), cat si dupa, in anii de management de sub Orlando Nicoara sau Adrian Sarbu. Din pozitia de publisher in ultimii ani de la Media Pro, Nicoleta Nedea a coordonat inclusiv vanzarile de publicitate pana in 2016.

Din martie 2016 si pana in prezent, Nicoleta Nedea a condus vanzarile de publicitate online de la Antena Group.

Dragos Vilcu e un antreprenor cunoscut din industria de productie video si de film. Printre afacerile sale se numara si cateva operatiuni de publishing, intre care „Totul despre mame” (site de parenting, e-shop si editura de carte).

Razvan Ionescu a inceput in 1992 la „Evenimentul zilei”.  A fost redactor-sef si publisher la TV mania, Jurnalul national, Gazeta Sporturilor, Evenimentul zilei si Adevarul Holding.

Mai mult in
Business, Media


PUBLICITATE: