NCH il acuza pe Vlad Stan de management ineficient la Vodanet
Sambata, 05 Ianuarie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Vodanet Media anunta trecerea la un management care sa asigure eficenta proiectelor si administrarea corecta a resurselor, se arata intr-un comunicat al companiei, din ultimele zile ale anului proaspat incheiat.

 

Potrivit informarii, cu multe luni in urma, Managerul General al Vodanet si actionar al companiei - Vlad Stan, si-a orientat eforturile spre proiectele personale ceea ce a facut ca Vodanet sa piarda in eficenta si sa isi erodeze dramatic stabilitatea financiara. In acelasi comunicat se mai arata ca Videomax a fost inchis iar Vodanet avea datorii restante substantiale catre bugetul statului.

 

Conform reprezentantilor Vodanet, pentru a preveni continuarea deteriorarii financiare, pe langa schimbarea manageriala, actionarii au demarat un proces de marire a capitalului companiei menit sa acopere restantele financiare. 

Actionarul majoritar Vodanet Media este fondul de investitii american NCH Advisors cu investitii de peste 300 milioane EUR in Romania in domenii variate: banci si servicii financiare, industrie, transporturi, telecomunicatii, servicii internet, proprietati imobiliare.

 

Oficialii companiei mai arat ca in acest moment situatia companiei a revenit la normal si, urmand exemplul serviciului www.acasa.ro, toate celalalte proiecte Vodanet au sau urmeaza sa aiba manageri dedicati si resursele necesare continuarii dezvoltarii.

 

Cu o activitate de peste 6 ani in media si publicitatea online romaneasca, Vodanet detine in portofoliul de editor online nume precum www.acasa.ro, www.ele.ro, www.bloombiz.ro si www.smartbuy.ro. 




La sfarsitul anului trecut, Vlad Stan (foto) declara, pentru AdPlayers, ca se retrage din managementul companiei in care detine 40%, anuntand totodata intentiile sale de a vinde partile ce ii revin din Vodanet. Mai mult despre plecarea fostului manager din companie si despre intentiile sale, in materialul AdPlayers, din 3 decembrie: 

Vlad Stan pleaca din managementul Vodanet, dar ar putea vinde si 40% din companie 
(AdPlayers.ro, 3 decembrie 2007)

Actualizare: 6 ianuarie

Contactat in aceasta dimineata de catre AdPlayers, Vlad Stan nu a vrut sa comenteze comunicatul Vodanet Media de la sfarsitul lunii decembrie. Fostul manager al companiei Vodanet a mai afirmat ca in acest moment nu are noutati fata de intentiile sale comunicate la inceputul lunii decembrie. 

iulian.toma[at]adplayers.ro

PUBLICITATE: