Mihnea Vasiliu: Business-ul pe reviste Ringier Romania s-ar putea dubla
Joi, 25 August 2011

( AdPlayers, Iulian Toma )

Ringier Romania si-ar putea dubla business-ul din circulatie si din publicitate pe reviste. Ringier AG, cea mai mare companie de media din Elvetia cu operatiuni la nivel international, anunta achizitionarea intregului pachet de actiuni al Edipresse A.S. Romania, un joint-venture al grupului elvetian de presa Edipresse si al companiei germane de media Axel Springer. Preluarea Edipresse va deveni efectiva in momentul obtinerii aprobarilor necesare emise de Consiliul Concurentei din Romania.

In urma achizitionarii intregului pachet de actiuni Edipresse A.S. Romania de catre Ringier AG, Mihnea Vasiliu (foto), General Manager al Ringier Romania, estimeaza pentru AdPlayers ca business-ul de reviste al grupului pe care il conduce s-ar putea dubla atat in termeni de circulatie, cat si in venituri din publicitate. Vasiliu a evitat sa faca declaratii pe marginea valorii tranzactiei, invocand clauzele de confidentialitate ale operatiunilor comerciale.

Ringier Romania detine 16 produse tiparite si online, printre care si tabloidul Libertatea. Activitatile Edipresse A.S. Romania vor fi integrate in organizatia Ringier Romania, care adauga astfel portofoliului sau de produse grupul de publicatii Elle, revistele Avantaje, Look!, Psychologies, Intamplari adevarate, Povestea mea, Lucru de mana, Povesti de viata si Baby, precum si licenta romaneasca pentru Viva!, publicatia Popcorn, adresata tinerilor, si divizia Custom Publishing.

Florian Fels, CEO Ringier Central Europe: „Preluarea Edipresse A.S. Romania este un pas important pentru dezvoltarea de succes a companiei noastre din Romania. Portofoliul nou preluat si bine dezvoltat se potriveste perfect structurii noastre de reviste deja existente si o completeaza cu titluri puternice.”

Mai mult in Business


PUBLICITATE: