Licitatia Ursus Breweries confirma castigatorul: United Media
Luni, 09 Martie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ursus Breweries ( Ursus, Timisoreana, Peroni ) a desemnat United Media ca agentie castigatoare a licitatiei pentru contul sau de media. Incepand cu luna aprilie, agentia de media oferind servicii de planificare si cumparare de spatii media pentru marcile din portofoliul Ursus Breweries, unul dintre primii 20 cei mai mari investitori media TV din Romania.

Anuntul vine la scurt timp dupa ce, poitrivit unor surse AdPlayers din piata de media, agentia de media care a derulayt contul pana in prezent ar fi fost anuntata ca investitorul in comunicare inchieie colaborarea cu Zenith Media.

Fairbrother Lenz Eley, compania de audit media folosita la nivel global de grupul SABMiller, din care face parte compania Ursus Breweries, a asigirat auditul de media iar know-how-ul local a fost asigurat de All in Media, partenerul exclusiv al Fairbrother Lenz Eley in Romania.

United Media a fost infiintata in februarie 2006 prin venirea in Romania a grupului elen Ashley Worldgrup,  care actioneaza in Europa Centrala si de Sud-Est. Agentia a gestionat clienti precum Cosmote, Romtelecom, Asirom si Garanti. 


PUBLICITATE: