Iordache, despre plecarea MD-ului Leo Burnett: "Decizia a fost a Roxanei[..]Vrea sa incerce si altceva"
Miercuri, 26 Septembrie 2012
 

( Adplayers, Iulian Toma) Stefan Iordache, Presedinte al grupului Leo Burnett , a confirmat plecarea Roxanei Dumitru din pozitia de managing director al agentiei de publicitate, aparuta marti, 25 septembrie, in premiera in adplayers.

 „Decizia a fost a Roxanei (Dumitru n.r.), care a considerat ca, dupa 15 ani de publicitate, vrea sa incerce si altceva”, a declarat pentru adplayers Stefan Iordache, despre plecarea Roxanei Dumitru.

Legat de viitoarea conducere a agentiei, Iordache a afirmat: „In acest moment nu avem intentia sa aducem un MD la Leo Burnett. Ioana (Iordache n.r.) si cu mine vom prelua mare parte din sarcinile de management ale Roxanei. O alta parte se va duce catre directorii de departamente”, a mai spus oficialul Leo Burnett.

Roxana Dumitru: "Pasul urmator pentru mine ar fi antreprenoriatul"

"Pe scurt, motivul plecarii mele din Leo Burnett este foarte simplu: Am fost 17 ani in aceeasi industrie, 15 ani in Leo Burnett si 6 ani in functia de Managing Director si am simtit nevoia de o schimbare”, a declarat Roxana Dumitru, pentru adplayers, comentand despartirea de pozitia de managing director Leo Burnett.

Despre viitorul sau pas in cariera profesionala, Dumitru a declarat: „Pasul urmator pentru mine ar fi antreprenoriatul. Lucrez la un proiect foarte interesant despre care voi povesti mai multe in momentul in care va fi lansat la apa. Pana atunci, sa auzim numai de bine" a conchis ea.

Stirea adplayers din 25 septembrie:
Schimbare la varful Leo Burnett. Roxana Dumitru se desparte de agentie. Adplayers Exclusiv. 

Mai mult in Business


PUBLICITATE: