ING Bank Romania a ales McCann PR. Compania de PR condusa de Imola Zoltan a devenit agentia de comunicare partenera a bancii pe urmatorii ani
Vineri, 20 Mai 2022

 

Imola Zoltan, Managing Director, McCann PR: ,,ING isi propune sa transforme modul in care banking-ul este prezent in vietile romanilor, si credem ca acest lucru ne ofera oportunitati de comunicare in care putem demonstra capacitatile si creativitatea unui parteneriat care pune impreuna ceea ce noi consideram a fi doua dintre cele mai puternice echipe de comunicare ale momentului, McCann PR si ING”.

AdPlayers. info

ING Bank Romania anunta incheierea procesului de selectie a unui nou partener de comunicare prin desemnarea McCann PR ca agentie partenera pentru urmatorii ani.

Potrivit oficialilor de relatii publice, colaborarea acopera nevoile de comunicare ale tuturor celor trei segmente de business ale bancii: persoane fizice (retail), companii IMM-uri si Mid-Corporate si Wholesale Banking prin strategii de comunicare corporate, dezvoltarea de campanii de PR, proiecte de sustenabilitate si employer branding pentru consolidarea pozitionarii brandului ING Bank la nivel national.

Silvia Jalea, Head of Corporate Communication ING Bank Romania „Mai mult ca oricand, ultimii ani au adus schimbari importante pentru brandul ING Bank si echipa de comunicare din spate. De la o noua directie de brand - Do your thing, dezvoltata la nivel global si implementata local; un nou stil de comunicare interna pe care modul de lucru hybrid l-a adus; o maturizare a ariei de CSR intr-un grup de lucru dedicat sustenabilitatii. Sunt doar cateva dintre schimbarile care ne provoaca pe toate palierele de comunicare. De aceea, credem ca McCann PR este partenerul potrivit pentru acest nou capitol, un partener care avem incredere ca integreaza directiile strategice ale business-ului si ale echipei de comunicare, ne provoaca sa gasim solutii creative, ce sunt in acelasi timp coerente cu strategia noastra.”

„Suntem incantati de posibilitatile pe care le aduce colaborarea cu ING, un brand-exemplu pe piata din Romania cand vine vorba de profesionalism dar si imaginatie in comunicare”, a spus Imola Zoltan, Managing Director la McCann PR.

,,ING isi propune sa transforme modul in care banking-ul este prezent in vietile romanilor, si credem ca acest lucru ne ofera oportunitati de comunicare in care putem demonstra capacitatile si creativitatea unui parteneriat care pune impreuna ceea ce noi consideram a fi doua dintre cele mai puternice echipe de comunicare ale momentului, McCann PR si ING” a mai spus Imola Zoltan.

ING Bank Romania. 1,7 milioane de clienti din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri si Mid-Corporate si Wholesale Banking

Infiintata in 1994, ING Bank Romania este a patra banca in top 10 banci locale, conform activelor, si singura banca cu crestere organica, fara achizitii de portofolii de clienti sau alte banci. ING Bank Romania este o banca universala cu peste 1,7 milioane de clienti din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri si Mid-Corporate si Wholesale Banking.

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala globala, care ofera servicii bancare unui numar de peste 38,4 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din peste 40 de tari.

McCann PR

Peste 18 ani de activitate si afiliata la reteaua Weber Shandwick, McCann PR este lider pe piata agentiilor de PR din Romania, oferin servicii de comunicare integrate unui portofoliu extins de clienti din domenii precum FMCG, Health, B2B & Technology, Consumer Lifestyle. De-a lungul timpului, agentia a obtinut numeroase premii locale si internationale, consolidandu-si un portofoliu de clienti lideri in industriile respective.

Portofoliul de clienti al agentiei include companii precum Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Metropolitan Life, Kaufland, Huawei, Heineken, CCC, Nestle, Microsoft, Ikea, Gefco, Nokian Tires, Konica Minolta, IBM, Reteaua de Sanatate Regina Maria, Ponderas Academic Hospital, McDonald's, GSK Romania, Horia Tecau, LAWG, Dyson, Philip Morris Romania, Green Point, Hard-Rock Café Romania, Radisson Blu Bucharest, Conservation Carpathia, AstraZeneca, ORCAM, Sanofi, Bristol Myers Squibb etc.

In 2021, McCann PR a fost desemnata agentia de PR nr. 1 in Romania de Revista BIZ, pe baza studiului anual realizat de Unlock Romania.

Mai mult in Business, Licitatii, PR,


PUBLICITATE: