HUAWEI Consumer Business Group Romania, la Rogalski Damaschin Public Relations. Agentia a castigat contul in urma unui proces de selectie.
Marti, 22 Noiembrie 2022

Incepand cu luna noiembrie 2022, Rogalski Damaschin Public Relations va asigura servicii de strategie, cercetari de piata, planificare, gestionarea situatiilor de criza si gestionarea influencerilor pentru HUAWEI Consumer Business Group, unul dintre cele mai importante branduri din industria IT&C.

AdPlayers. info

Rogalski Damaschin PR este noua agentie de relatii publice care, incepand cu luna noiembrie 2022, va asigura servicii de strategie, cercetari de piata, planificare, gestionarea situatiilor de criza si gestionarea influencerilor pentru HUAWEI Consumer Business Group, unul dintre cele mai importante branduri din industria IT&C.

Rogalski Damaschin PR este noul partener strategic de comunicare al HUAWEI Consumer Business Group, in urma unui process de selectie desfasurat in toamna acestui an.

In urma castigarii contului, colaborarea va consta in dezvoltarea strategiei de comunicare a brandului pe piata locala, prin oferirea de servicii de digital si PR. Prin noul parteneriat, Rogalski Damaschin PR va oferi solutii de creatie, event management, media relations, influencer marketing si brand activations.

„Romania se numara printre pietele cu cea mai buna performanta in intreaga regiune CEE, iar asta ne motiveaza sa ne alegem parteneri locali de incredere, cu care sa ducem rezultatele la un nou nivel in anul 2023. Urmeaza sa lansam un portofoliu bogat de produse, pe care vrem sa le facem cunoscute publicului larg cu ajutorul unor parteneri cu care avem valori comune precum creativitatea si inovatia.”, a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

„HUAWEI este un partener inovator de traditie pentru romani si asteptam cu nerabdare sa exploram impreuna noile tehnologii revolutionare ce vin in beneficiul consumatorilor, precum si oportunitati inedite de promovare ale noilor modele de smartphone-uri, ceasuri, dispositive audio, retelistica si PC-uri. Impreuna cu noul nostru partener ne propunem sa realizam schimbari fara precedent in cotidianul nostru, precum si in industria locala”, a declarat Eliza Rogalski Managing Partner si Head of Strategy la Rogalski Damaschin PR.

Potrivit agentiei, echipa consultantilor Rogalski Damaschin Public Relations va contribui la consolidarea pozitiei de piata a companiei HUAWEI Consumer Business Group si a produselor si serviciilor sale in Romania.

Mai mult in Business, Licitatii, PR


PUBLICITATE: