Grey a achizitionat o agentie digitala de 1,3 Mil. EUR
Marti, 09 Octombrie 2012

 (Adplayers, Iulian Toma) Grey Global, companie detinuta integral de grupul WPP, a achizitionat majoritatea in agentia digitala k102 GmbH din Germania, potrivit unui anunt remis ieri de grupul WPP. Fondata in 2006 de Lars Moltrecht and Jan Guntner, compania k102 cu sediul central la Dusseldorf lucreaza cu Grey din 2006. Printre clientii cheie ai agentiei se numara Deichmann, Transparo, MBT, Gard si Toshiba.

Achizitia agentiei digitale germane cu o cifra de afaceri de 1,3 Mil. EUR continua strategia de dezvoltare de a intari capabilitatile WPP, care a inregistrat venituri din servicii digitale de 4,8 Miliarde USD in 2011, reprezentand aproximativ 30% din veniturile totale ale grupului de peste 16 Miliarde USD. Tinta grupului de comunicare WPP este de a atinge 35-40% din venituri din sectorul digital in urmatorii 5 ani.

WPP totalizeaza in Germania aproximativ 7000 de angajati si venituri de aproape la 1,3 Miliarde USD, devenita astfel a patra piata ca importanta pentru grup dupa Statele Unite, UK si China. 

Mai mult in
Business


PUBLICITATE: