Graffiti PR achizitioneaza pachetul majoritar al agentiei de comunicare digitala New Moon. Companiile isi pastreaza independenta
Luni, 14 Iunie 2021


Credit. Graffiti PR / New Moon 

,,Ne dorim ca din acest parteneriat sa producem continut mai bun, cu digital first ca manifestare, cu oameni de calitate, care fac echipa cu clientul de fiecare data si cu meaning + in prim plan ” spune Bogdan Tomoiaga, Managing Director Graffiti PR.

AdPlayers. info

Graffiti PR, afiliat exclusiv pentru Romania al retelei gobale Ketchum, si New Moon isi reunesc fortele in comunicarea digitala printr-un parteneriat strategic, anunta autorii parteneriatului. Potrivit informarii, GraffitiPR cumpara pachetul majoritar al New Moon, insa agentiile isi pastreaza independenta, iar echipele vor colabora in cazul proiectelor comune.

In timp ce departamentul de continut digital din Graffiti PR, condus de Madalina Savulescu, Head of Digital, va oferi in continuare clientilor sai servicii de digital PR, strategie de comunicare online si social media printr-o perspectiva integrata de comunicare, parteneriatul cu New Moon face parte din strategia Graffiti PR de extindere a capabilitatilor si serviciilor sale, ca raspuns la nevoile clientilor de solutii de transformare digitala interconectate.

Fondata de Madalina Turbatu si Andreea Gavrila in 2019, agentia New Moon este specializata in inteligenta creativa aplicata in mediul digital. Cu o experienta cumulata de aproape 30 de ani in domeniul publicitatii digitale, cele doua tinere antreprenoare aduc un portofoliu solid de knowhow si proiecte de media si advertising implementate pentru clienti corporate sau antreprenori romani.

“Suntem intr-o noua era a marketingului. Totul este format dintr-o bucata de aici si o bucata de dincolo, iar digitalul in orice manifestare a sa, este locul in care consumam tot mai mult continut, fie ca e muzica, film, text, opinie sau sport. Partenerierea dintr-o agentie de PR de top si o agentie de digital la inceput de drum, dar cu oameni cu multa experienta in spate, asta isi propune – sa aduca un continut mai bun, mai rapid, cu o complexitate si o zona de storytelling mai mare care sa fie consumat intr-un mediu digital pe un device de orice tip. Ne dorim ca din acest parteneriat sa producem continut mai bun, cu digital first ca manifestare, cu oameni de calitate, care fac echipa cu clientul de fiecare data si cu meaning + in prim plan ” spune Bogdan Tomoiaga, Managing Director Graffiti PR.



„Noua economie digitala dicteaza noi oportunitati de afaceri, provocari constante pentru orice portofoliu de clienti care are nevoie de solutii digitale complexe - date, continut, tehnologie, platforme integrate sau produse custom. Parteneriatul cu Graffiti PR reprezinta un pas natural in dezvoltarea noastra si suntem entuziasmate de potentialul pe care aceasta colaborare il va adauga in extensia serviciilor de comunicare oferite de reteaua Graffiti PR.” adauga
Madalina Turbatu, Business Director New Moon.


Andreea Gavrila, Digital Strategy and Creative Director New Moon: „Strategia pe termen lung a echipei New Moon, in contextul parteneriatului cu reteaua Graffiti PR, este sa redefinim interactiunea digitala a audientelor cu brandurile printr-o abordare autentica si orientata catre oameni. Pe masura ce vom avansa, ne propunem sa construim produse si experiente unice, care sa stabileasca un nou standard de calitate si meaning in industria de Digital PR din Romania.”

Partenerii

Fondata in 1997 ca parte a grupului local de comunicare BBDO, Graffiti PR a devenit in 2001 o agentie de comunicare de sine statatoare, cu clienti proprii si capabilitati multiple. Din 2001 si pana in prezent, Graffiti PR dezvolta pentru clientii sai campanii de marketing integrate PR driven, extinzandu-si capabilitatile in zona digitala, strategie si servicii de creatie, CSR si sustenabilitate, advocacy, public affairs, influencer marketing, evenimente si marketing sportiv.

Agentia New Moon a fost infiintata in 2019 si s-a remarcat rapid in industria de profil prin dezvoltarea de campanii online, consultanta digitala, strategii de comunicare si branding digital, creare de continut, tehnologie creativa, CSR digital, dezvoltare de produse digitale si nu numai. Cu ajutorul echipei interne si a retelei sale de colaboratori profesionisti, New Moon a reusit sa aprofundeze potentialul de comunicare al propriilor clienti si sa creeze o baza solida de proiecte digital-driven, in cea mai dinamica industrie de comunicare din Romania.

Mai mult in Business, Parteneriate si Achizitii,


PUBLICITATE: