Global Records si Untold au lansat noua Mainstage, The Agency. Fost director regional Visa, Madalin Nitis conduce agentia.
Luni, 23 Aprilie 2018
 

Credit: Mainstage. The Agency. 

adplayers. Iulian Toma

Fost director regional Visa, Madalin Nitis conduce agentia lansata de Global Records si Untold: Mainstage, The Agency. Agentia de creatie cu focus pe digital, experiential si celebrity marketing,  reuneste creatori de continut si specialisti din marketing si comunicare premiati international.

„Cred foarte mult in actualitatea acestui proiect, in elementele unice si diferentiatoare pe care le putem oferi brandurilor, consecinte directe ale ADN-ului nostru venit din parintii fondatori Global si Untold” a afirmat pentru adplayers Madalin Nitis, General Manager MAINSTAGE | The Agency.

„Suntem o echipa all stars, de profesionisti cu multiple aptitudini, din diverse domenii: de la strategic thinkers, la VR content creators, la comedy writers si outstanding creatives, iar aceasta diversitate aduce proiectului nostru abordari super-fresh si adaptate la ce consuma publicul in prezent”, spune Madalin Nitis, General Manager MAINSTAGE | The Agency.

Echipa reunita astazi sub brandul Mainstage a semnat deja un proiect vizibil din luna martie. Este vorba despre campania Visa pentru Banca Transilvania. Mai mult despre echipa si ce face mai exact agentia facuta din „parintii” Global Records si festivalul Untold, in raspunsurile oficialilor Mainstage, la intrebarile adplayers:

adplayers: Ce este Mainstage?

 Mainstage | The Agency, este o agentie de creatie cu focus pe digital, experiential si celebrity markting,  care reuneste creatori de continut si specilisti din marketing si comunicare premiati international.

adplayers: Cine detine agentia?

Noua agentie de creatie care s-a lansat pe piata este o consecinta fireasca a colaborarii dintre cele mai puternice doua branduri in entertainment, Global Records si Untold.

adplayers: Cine o conduce?

Madalin Nitis, fost marketing director la Visa pentru Romania, Croatia si Slovenia

adplayers: Care sunt proiectele de pana acum cu care se poate „lauda” agentia?

Unul dintre primele proiecte la care MAINSTAGE | THE AGENCY si-a adus contributia este campania Visa – Banca Transilvania. Ineditul campaniei este tocmai colaborarea cu actorul american celebru, care se adreseaza romanilor.

Spotul poate fi vazut aici: .

adplayers: Cu ce se diferentiaza fata de alte agentii?

Cu un line-up solid in spate, echipa MAINSTAGE | THE AGENCY tinteste spre o noua abordare in publicitate. Vrea sa scurtcircuiteze distanta dintre branduri, influenceri si platforme de entertainment,  sa conceapa experiente de brand puternic contextualizate in mediul lor si sa produca content si campanii ce aduc clientii dincolo de publicitate, direct pana in pop-culture.

adplayers:  Echipa agentiei?

Echipa care formeaza MAINSTAGE | THE AGENCY vine cu un portofoliu remarcabil, cu know-how si experienta celor mai dinamice si creatuve business-uri: Madalin Nitis, fost Marketing Director Visa pentru Romania, Croatia si Slovenia, Sebastian Olar si Arpad Rezi, un duo care se mandreste cu premii internationale in advertising (Cannes si New York Festival, Golden Drum, Clio, One Show, Cresta, Eurobest), dar si creatori de continut de top precum Alex Cotet si Raul Gheba, membri Sector 7.  

Campanie: Banca Transilvania, Creatie: Mainstage

Credit: Banca Transilvania, Youtube

Mai mult in Business, Conturi,


PUBLICITATE: