Exploratist lanseaza serviciile integrate de marketing experiential Project Atom. Cu partenerul strategic AHA Media estimeaza o crestere cumulata cu 50%
Marti, 29 Noiembrie 2022

 

,,Colaborarea cu AHA Media ne permite sa extindem proiectele dincolo de zona de employee experience, catre zona de consumer experience, valorificand intreg potentialul marketingului experiential, atat din punct de vedere creativ, cat si din punct de vedere tehnologic”, declara Silviu Andrei Petran (foto), Managing Director, Exploratist.

AdPlayers. info

Exploratist, prima agentie locala de employee experience din Romania, lanseaza Project Atom, un ecosistem de servicii integrate de marketing experiential, alaturi de partenerul strategic AHA Media, agentie de organizare de evenimente B2B si B2C, anunta cei doi parteneri. 

Cele doua companii pun la dispozitia clientilor o expertiza completa – creatie si implementare, resurse si solutii complexe de ultima ora - pentru a crea impreuna proiecte de marketing experiential relevante.

Potrivit informarii, principalul atu al acestui parteneriat este acela ca echipele de creatie si de implementare dezvolta proiectul impreuna, de la brief pana la debrief. Executia este rapida si la un standard de inalta calitate, proiectele fiind derulate conform conceptului agreat, fara obstacole si limitari. In plus, expertizele complementare ale agentiilor se amplifica reciproc, crescand semnificativ impactul fiecarui proiect.

Project Atom este gandit ca un ecosistem dinamic si versatil. Planul pe termen lung este ca proiectul sa creasca, incluzand si expertiza altor agentii si profesionisti pe segmente de business complementar. Obiectivul este de a le oferi clientilor o experienta cat mai completa si mai agila.

„Brandurile vor sa se conecteze emotional la publicul tinta, sa-l aduca cat mai aproape de acestea, cu scopul de a-l transforma intr-un adevarat ambasador. Alaturi de clientii nostri, ne asumam activ rolul de a le oferi consumatorilor experiente memorabile. Ele sunt unice, personalizate, cu un design experiential inspirat din ADN- ul brandului comercial. ”, spune Silviu Andrei Petran, Managing Director, Exploratist.

,,Astfel, colaborarea cu AHA Media ne permite sa extindem proiectele dincolo de zona de employee experience, catre zona de consumer experience, valorificand intreg potentialul marketingului experiential, atat din punct de vedere creativ, cat si din punct de vedere tehnologic”.

Lucreaza in stransa colaborare de 3 ani

Cele doua agentii deja lucreaza in stransa colaborare de 3 ani, ceea ce face ca procesul de creatie si implementare sa fie fluid si coerent. Increderea si deschiderea pe care se bazeaza procesul de co-design dezvoltat de cele doua agentii cresc nivelul de creativitate si agilitate al proiectelor pe care acestea le realizeaza impreuna.

„Succesul proiectelor noastre vine din pasiunea de a le oferi participantilor experiente unice, iar brandurilor si companiilor relevanta in fata publicurilor lor. Nu poti face asta daca nu esti pasionat de oameni si de industria de BTL, in care echipa noastra activeaza de peste 12 ani. Facem tot posibilul ca fiecare proiect sa devina o experienta de neuitat prin calitatea implementarii, productii unice si activari de brand indraznete. Alaturi de Exploratist vom avea oportunitatea de a amplifica gradul de complexitate al experientelor oferite clientilor nostri”, declara Daniel Timofte (foto), BTL Director, AHA Media. 

Exploratist si AHA Media au la activ peste 1000 de proiecte, pentru peste 100 de clienti si mai mult de 100.000 de beneficiari si au lucrat cu peste 500 de parteneri. Portofoliul agentiilor include in principal clienti din industriile IT&C, Finance, FMCG, Retail si Food Delivery.

Prin activitatea desfasurata in ecosistemul Project Atom, cele doua agentii estimeaza pentru 2023 o crestere cu 50% a cifrei de afaceri cumulata.

Partenerii

Exploratist este prima agentie locala de employee experience din Romania si livreaza integrat servicii si produse de HR, marketing si digital menite sa acopere toate etapele parcurse de angajati intr-o organizatie, de la onboarding si L&D pana la comunicare interna, evenimente si programe de engagement.  De 11 ani, Exploratist ii aduce pe oameni mai aproape unii de ceilalti si de cultura organizatiilor. People first. Everyday.

AHA Media este o agentie de BTL formata dintr-o echipa cu peste 12 ani de experienta in organizarea de evenimente B2B, B2C, online si offline, in domenii foarte diferite si complexe, precum Finance, FMCG, Food Delivery & Cosmetics.

Mai mult in Business, Parteneriate, Parteneriate si Achizitii


PUBLICITATE: