Eliza Rogalski devine noul Vicepresedinte al retelei PROI Worldwide, EMEA
Vineri, 17 Iulie 2020

 

Eliza Rogalski, Managing Partner & Strategy Leader Rogalski Damaschin Public Relations devine noul Vicepresedinte al retelei PROI Worldwide, EMEA. 
Credit: Rogalski Damaschin Public Relations

Eliza Rogalski, Managing Partner & Strategy Leader Rogalski Damaschin Public Relations, preia mandatul de Vicepresedinte pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) al retelei PROI Worldwide (Public Relations Organisation International), cea mai mare retea globala de agentii de comunicare independente incepand din luna iulie, pozitia fiind ocupata pe baza de voluntariat si fara intreruperea rolului pe care il indeplineste in Romania in calitate de consultant pentru clientii agentiei sale de PR.

AdPlayers. info

Eliza Rogalski, unul dintre cei mai apreciati si creativi specialisti de relatii publice din Romania, a fost votata de fondatorii si partenerii agentiilor membre PROI Worldwide din regiunea EMEA in calitate de co-VP al regiunii, pozitie pe care o va ocupa statutar alaturi de Rania Azab, fondatoarea agentiei 4PR, Kaija Pohjala, fondatoarea agentiei Cocomms si sub coordonarea directa a Presedintelui organizatiei la nivel global, Ciro Dias dos Reis, care conduce agentia Imagem Corporativa.

Mandatul incepe din luna iulie a acestui an si va fi dus la indeplinire pe baza de voluntariat si fara suspendarea activitatii curente pe care Eliza Rogalski o indeplineste in agentia sa de PR.

“Ma onoreaza increderea pe care partenerii din PROI mi-au acordat-o odata cu aceasta numire si sunt incantata sa contribui la consolidarea retelei PROI in regiune, retea ce cuprinde deja 56 de agentii independente din EMEA clasate in topurile globale ale creativitatii in PR” a declarat Eliza Rogalski, fondatoarea agentiei Rogalski Damaschin Public Relations.

,,Voi urmari sa accelerez schimbul de informatii si de expertiza intre agentiile din regiune, dar si intre EMEA si celelalte regiuni ale lumii, acolo unde este prezenta reteaua PROI, pentru mentinerea acelorasi standarde creative in PR care au consacrat agentiile membre la toate festivalurile si competitiile de profil” a mai spus Rogalski.

Agentiile din PROI EMEA au primit distinctiile „BEST in show” in Europa (Rogalski Damaschin Public Relations) si „Best in show” in Africa (Atmosphere Communications & the King James Group), in cadrul competitiilor SABRE Awards din 2019.

La nivel global, 3 agentii din reteaua PROI au fost selectate in topul celor mai creative agentii de PR la nivel international (Global Creative Index): Adfactors PR, Atmosphere Communications si Rogalski Damaschin PR. De altfel, agentia condusa de Eliza Rogalski si Alina Damaschin ocupa pozitia a 9-a in topul celor mai creative agentii din lume in 2019, scorul fiind corelat cu numarul de angajati ai agentiei. Regional, Rogalski Damaschin Public Relations se afla in top 5 cele mai creative agentii din zona EMEA.

In 2019, Rogalski Damaschin PR a obtinut locul 2 in topul celor mai creative campanii de comunicare la nivel mondial in cadrul Global Sabre Awards, cat si distinctia de Best-In-Show Platinum si Gold Sabre Awards in cadrul competitiei Sabre dedicata zonei EMEA pentru campania ”Protejeaza-i aripile”, dezvoltata de Rogalski Damaschin PR  impreuna cu diviza sa de PA Good Affairs, pentru MSD Romania.

Agentia de relatii publice Rogalski Damaschin PR este partenerul in Romania al PROI din anul 2014. PROI Worldwide valorifica puterea colectiva a celor mai ambitioase agentii antreprenoriale de comunicare din lume. Prin accesul la informatii globale si schimbul de bune practici, agentiile PROI raman cele mai recunoscute creatoare de tendinte de piata, furnizand campanii de comunicare cu impact pentru clientii lor.

In 2019, reteaua PROI Worldwide numara 78 de parteneri cu 7.300 de angajati in peste 165 de orase si 50 de tari. Cu venituri combinate de aproape un miliard de dolari, PROI s-a clasat pe locul 4 in randul grupurilor de comunicare consolidate si este singurul parteneriat independent prezent in top 10 global.

Mai mult in Business, Management, PR             


PUBLICITATE: