Doi fosti manageri Millenium lanseaza Zebra Communications. Primul client: Brown Forman.
Miercuri, 21 Aprilie 2010

 

FOTO (de la stanga la dreapta): Alina Alexandrescu, Dragos Maraloiu, Raluca Bailescu - Managing Partners la Zebra Communications

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Doi manageri ai diviziei de proiecte de comunicare de la Millenium Communications, Raluca Bailescu si Alina Alexandrescu, alaturi de un al treilea partener, Dragos Maraloiu, intra pe piata de evenimente si BTL cu Zebra Communications. Infiintata „cu acte” in urma cu doua luni, cei trei parteneri au fondat start-up-ul detinand parti egale. Maraloiu este si Managing Director Cool Rentals, un furnizor de echipamente pentru evenimente, inclusiv pentru cele pe care le va organiza nou infiintata agentie.

Raluca Bailescu, Managing Partner al companiei a afirmat pentru AdPlayers ca echipa agentiei numara in prezent in jur de 10 oameni, si lucreaza deja la implementarea unor proiecte de comunicare. Bailescu nu a dezvaluit insa marcile sau clientii pentru care pregateste evenimente. Potrivit unor surse din piata de evenimente, Zebra Communications pregateste deja poiecte de comunicare pentru doua marci din portofoliul Brown Forman – Finlandia si Jack Daniel’s. Conformt estimarilor AdPlayers, Zebra Communications ar putea derula pentru Brown Forman servicii de cateva zeci de mii de euro.

Noua agentie se pozitioneaza pe piata de solutii integrate de comunicare pentru evenimente, de la arhitectura de eveniment, creatie de concept, la management, productie, implementare si comunicarea de eveniment, sau tactici specifice PR-ului de eveniment.

Cei trei parteneri ai companiei au lucrat in ultimii ani pentru brand-uri precum: Jack Daniel’s, Finlandia, Gillette, Samsung, Media Pro, Ursus, Timisoreana, Tiriac Holding, Porsche Romania, Redbull, Moet, Hennessy, Veuve Clicquot, AdPrint, Internetics, Effie, ADOR, Art Directors Club Romania (ADC*RO), Gala Societatii Civile, FHM, Ministerul de Turism al Romaniei, Philip Morris.

Cu mai mult de 5 ani in industria de comunicare autohtona, Raluca Bailescu, care a parasit Millenium Communications la inceputul acestui an,  a inceput sa lucreze in PR in 2004 in echipa Asociatiei de Comunicare Ethos. Din echipa de proiecte a Millenium Communications a facut parte din 2005, agentie unde a devenit managerul diviziei de proiecte. 

Fosta colega cu Bailescu, Alina Alexandrescu vine si ea cu experienta ultimilor ani petrecuti la Millenium Communications, in pozitia de project manager al proiectelor dedicate industriei de advertising: AdPrint, ADOR, Effie, ADC*RO.

Dragos Maraloiu aduce in Zebra Communications expertiza in zona de management, productie si implementare de proiecte BTL, de la evenimente corporate la proiecte de tip road-show, planning al resurselor si al set up-ului tehnic pentru evenimente, precum si management al costurilor si bugetelor de proiect.


PUBLICITATE: