Doctor in promotionale. Nadia Visan opereaza 4,2 Milioane EUR cu grupul Today.
Miercuri, 12 Martie 2014
 adplayers. Iulian Toma

De profesie medic chirurg, Nadia Visan si-a facut meserie de baza din pasiunea pentru frumos. Desi traieste dintr-o afacere de obiecte promotionale, abia daca mai este loc si pentru computer pe biroul plin de flori, de unde conduce un grup de companii.

Cat am facut schimb de carti de vizita, o colega de birou mi-a si personalizat un pix cat sa il recunosc dintr-o suta si sa nu-l pierd. „Iulian’s pen” s-a imprimat inainte sa intram in vorba despre afacerea pe care o conduce. Doctorita Nadia Visan se recomanda in cartea de vizita Sales & Marketing Director la Today Advertising. Pur si simplu nu vrea sa se laude cu pozitia numarul 1 de director pe care o detine in grupul de companii.

Vorbeste putin, dar pe parcursul intalnirii mana si telefonul i-a „mers” tot timpul la lucruri urgente. Isi castiga painea intr-o lume in care comenzile vin azi, dar toate se vor rezolvate „ieri”. Fara bisturiul pentru care a facut ani grei de medicina, doctorita noastra „opereaza” pe piata de promotionale o afacere de 4,2 milioane de euro.

Cu 78 de oameni angajati, Grupul Today Advertising are mai multe portaluri de produse promotionale specializate. Iar daca piata de comunicare nu este asa spectaculoasa, in grupul de companii condus de Nadia Visan lucrurile stau altfel. In anul 2013 afacerea Today a crescut cu aproximativ 700.000 EUR in comparatie cu anul precedent.

„Anul trecut am avut o crestere de aproximativ 20%. Daca in 2012 inregistram o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro, in 2013 grupul a tras linie sub aproximativ 4,2 Milioane de euro” a afirmat pentru adplayers Nadia Visan, motorul grupului de companii Today Advertising.

Cel mai bine au mers produsele pe care Today le reprezinta in exclusivitate pe piata romaneasca. „Produsele vedeta au fost cele pentru care avem exclusivitate: Atlantis Caps – James Ross textile si promotionalele atipice care ne reprezinta deja de 8 ani de zile” adauga Visan.

Despre 2014 nu vrea sa vorbeasca prea mult. Prefera sa contabilizeze doar certitudinile. „Avem cresteri sigure si constante. Am avut curajul sa investim intr-o gama eco de produse care a prins foarte bine. Cateva exemple ar fi brichetele eco din care estimam sa vindem pana la final de an 1 milion de exemplare”.

Despre companie:

Profilul Today Advertising Group

Director: Nadia Visan

Anul fondarii: 2007

Numar de angajati:  78 persoane in grup

Ultima cifra de afaceri publica, CA 2012:  3.500.000 euro in grup;

Estimare aproximativa CA 2013: 4.200.000 euro in grup

 

Site-uri si magazine online din portofoliul operat de grupul Today Advertising:

www.todayadvertising.ro

www.magazinpromotionale.ro

www.accesoriibauturi.ro

www.promotionalemedicale.ro

www.jamesross.ro

www.todayadvertising.porceline.pl   

www.todayadvertising.pen4you.eu

www.bscincentive.ro 

www.dybusiness.eu

www.adler.info.ro

www.prodir.com/en-us/configurator          

Mai mult in adplayers report


PUBLICITATE: