Despartire la varful GMP PR. Fosta sefa, Ana-Maria Diceanu, lasa compania fondata de Felix Tataru si Ioana Manoiu pentru propria agentie
Joi, 24 Mai 2018

Specialist in comunicarea corporate si gestionarea situatiilor de criza, Ana-Maria Diceanu lanseaza agentia de consultanta strategica Brain 4 Strategy.

Adplayers. Iulian Toma

Fosta sefa GMP PR, sau cel putin coordonatoara agentiei cat timp numarul unu, Ioana Manoiu, a fost departe de rolul executiv, Ana-Maria Diceanu s-a despartit de compania de PR fondata de Felix Tataru si Manoiu pentru a fonda propria agentie. Specialist in comunicarea corporate si gestionarea situatiilor de criza, Ana-Maria Diceanu lanseaza agentia de consultanta strategica Brain 4 Strategy.

Unul dintre proiectele recente in care Diceanu s-a implicat este campania impotriva violentei in scoli initiata de Itsy Bitsy si o asociatie de parinti, care a adus pe masa Parlamentului si doua initiative legislative pentru combaterea fenomenului, despre care adplayers a scris de curand

Citeste si: 
Doua initiative legislative impotriva violentei in scoli au fost depuse in Parlament la initiativa Itsy Bitsy FM si a unei asociatii de parinti

„Brain 4 Strategy a aparut ca raspuns la solicitarile pe care le-am primit constant in interactiunea cu brand-urile: o strategie de PR care sa nu fie uni-dimensionala, o strategie holistica in special in situatii critice si dificile” spune Ana-Maria Diceanu, fondator si CEO Brain 4 Strategy, in comunicarea lansarii agentiei.

„Combinand experienta mea cu cea a consultantilor cu care am placerea sa colaborez agentia are know how-ul relevant pentru construirea reputatiei brand-urilor. Specialistii nostri pot juca un rol important in dezvoltarea strategiilor pe termen lung ale clientilor nostri, completand strategia de business generala cu o componenta relevanta de PR”

Potrivit fondatoarei, Brain 4 Strategy lucreaza cu o echipa de consultanti cu o reputatie solida la nivel international si local, cu experienta in diverse arii ale managementului comunicarii:  Katie Paine, CEO Paine Publishing; expert international in evaluarea impactului pe care il are PR-ul, Dennis Larsen, Managing Partner ReputationInc, expert in managementul reputatiei; Caius Rapanu, expert in comunicarea cu investitorii (investor relations si tranzactii de tip M&A) si Adina Vlad, Managing Partner Unlock Market Research.

Brain 4 Strategy isi propune sa ofere servicii in cinci zone principale: managementul reputatiei, comunicare financiara, comunicare de criza, training media si simulari de criza, masurare si evaluare. Abordarea multidisciplinara in dezvoltarea strategiei de PR ofera clientilor certitudinea unei comunicarii coerente ce plaseaza reputatia si rezultatele in prim plan.

Mai mult in Business, PR

 

 


PUBLICITATE: