De 9 ani in digital marketing, fosta Head of Xaxis Romania, Alexandra Constantinescu, este noul Programmatic Director, GroupM (WPP)
Miercuri, 15 Septembrie 2021

 

Alexandra Constantinescu, Programmatic Director, GroupM (WPP)

Cu servicii si produse de programmatic la Xaxis si GroupM din 2014, numirea noului programmatic director al grupului de media are loc in contextul unificarii tuturor solutiilor de programmatic buying din cadrul Group M sub un singur leadership.

AdPlayers. info

GroupM Romania, lider global de management al investitiilor in media si parte din WPP Group, o numeste pe Alexandra Constantinescu in functia de Programmatic Director, anunta grupul de media.

Potrivit oficialilor de comunicare, numirea noului programmatic director al grupului de media are loc in contextul unificarii tuturor solutiilor de programmatic buying din cadrul Group M sub un singur leadership. Decizia de consolidare vine in urma cresterii constante a cererii din partea clientilor pentru serviciile si produsele de programmatic. De asemenea, este in linie cu prioritatea pe care GroupM o acorda zonei de cumparare automatizata de publicitate online.

Prin unificarea echipelor, GroupM vizeaza si o crestere a consistentei in zona operationala a echipei prin eficientizarea si automatizarea continua a proceselor, procedurilor si a modului de implementare a campaniilor de tip programmatic.

“In ultimii ani am asistat la o crestere de peste 75% a investitiilor in cumpararea de media in mod programmatic, dar si la o dublare a complexitatii campaniilor si asteptarilor clientilor de la astfel de campanii” a spus Alexandra Constantinescu, Programmatic Director, GroupM Romania.

,,La Xaxis si GroupM oferim servicii si produse de programmatic inca din 2014 si imi propun ca in perioada urmatoare sa ne consolidam pozitia de lider in piata, pastrand aceleasi standarde ridicate si aceeasi atentie fata de asteptarile clientilor” a adaugat noul programmatic director.

Cu 9 ani de experienta in digital marketing, Alexandra Constantinescu s-a alaturat in 2017 agentiei de programmatic Xaxis, din cadrul GroupM, odata cu preluarea de catre grupul de media a implementarii locale a campaniilor de tip programmatic. In 2019 a fost numita Head of Xaxis Romania, coordonand una dintre cele mai puternice echipe din piata.

Din noua sa pozitie, responsabilitatea majora a noului executiv Group M este coordonarea echipelor integrate cu scopul dezvoltarii de produse si solutii inovatoare bazate pe date, care sa raspunda cat mai eficient nevoilor de business ale clientilor. Potrivit reprezentantilor grupului, in prezent, GroupM ofera partenerilor sai un numar de 40 de noi produse, cu rezultate calitative semnificative. 

Xaxis este o platforma digitala globala care expune programatic mesajele, produsele sau serviciile companiilor la publicul acestora de pe toate canalele adresabile, prin utilizarea tehnologiei si a datelor proprietare. Xaxis ofera servicii de programatic concentrate pe rezultate cu randament ridicat al consumului bugetelor de publicitate pentru clienti din 46 de piete din America de Nord, Europa, Asia Pacific, America Latina si Orientul Mijlociu.

GroupM, lider global de management al investitiilor in media, gestioneaza peste 60 miliarde USD in investitii anuale de media, prin intermediul agentiilor Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence, m/SIX si Xaxis. Portofoliul GroupM include Data&Technology, Investitii si Servicii.

Mai mult in Business, Management, DigitalOameni


PUBLICITATE: