Cu peste 20 de ani in marketing si comunicare, Nicoleta Maican este noul Brand & Communication Manager al Telekom Mobile
Joi, 17 Noiembrie 2022

 

Maican coordoneaza strategia si campaniile de comunicare ale brandului, cu misiunea de a asigura o comunicare clara si inovatoare in toate punctele de interactiune ale clientilor cu compania, pentru serviciile de telecomunicatii oferite in spiritul promisiunii sale de brand

AdPlayers. info

Nicoleta Maican este noul Brand & Communication Manager al Telekom Romania Mobile Communications S.A., incepand cu data de 1 noiembrie 2022, anunta compania.

In acest rol, Maican coordoneaza strategia si campaniile de comunicare ale brandului, cu misiunea de a asigura o comunicare clara si inovatoare in toate punctele de interactiune ale clientilor cu compania, pentru serviciile de telecomunicatii oferite in spiritul promisiunii sale: Mobil asa cum vrei. Simplu si corect.

"Ii uram bun venit Nicoletei. Cu experienta ei vasta in domeniu, sunt sigura ca ne va ajuta sa ne indeplinim promisiunea brandului nostru de «Mobil asa vrei. Simplu si corect», in mod creativ si... asa cum isi doresc clientii nostri", a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer Telekom Mobile.

Cu o experienta de peste 20 de ani in marketing si comunicare, Nicoleta Maican a lucrat in agentii de publicitate precum McCann Erickson si in companii multinationale. A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si detine un master in Marketing si Comunicare la aceeasi institutie.

Mai mult in Business, Management, Telecom

 


PUBLICITATE: