Crestere de 60% in business de servicii SEO la DWF, pe primul semestru 2018. AdPlayers REPORT.
Joi, 12 Iulie 2018
 

Credit: DWF

Cu un business pe primul semestru al anului 2018 in crestere la 2,4 mln. lei de la 1,5 Milioane lei in 2017, potrivit informatiilor furnizate pentru adplayers report de Sorin Draghici, Managing Partner al companiei, DWF este o agentie de servicii SEO si crestere organica a traficului online





adplayers.info

Agentia DWF, specializata in servicii SEO si cresterea traficului organic, inregistreaza pe prima jumatate a anului 2018 o crestere la 2,4 mln. lei (aprox. 520.000 de euro, estimare adplayers), cu 60% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2017, potrivit informatiilor furnizate pentru adplayers report de Sorin Draghici, Managing Partner al companiei cu servicii digitale.

Potrivit lui Sorin Draghici, agentia estimeaza un business cu 900.000 de lei mai mult pe primul semestru al anului 2018, fata de aceeasi perioada a anului 2017, semestru in care a avut venituri de 1,5 mln. de lei.

Fondata de Sorin Draghici si Mihai Vanatoru, agentia DWF are in prezent o echipa de 28 de oameni si este condusa de cei doi parteneri fondatori: Sorin Draghici, Managing Partner si Head of Sales, alaturi de Mihai Vanatoru - Managing Partner si Head of SEO .

La sfarsitul anului 2017, agentia DWF inregistra afaceri de 750.000 de euro, in crestere cu 30% comparativ cu anul precedent, dupa cum afirma pentru adplayers report la inceputul anului 2018, Mihai Vanatoru (foto), celalalt partener al companiei.

Companie cu capital integral romanesc are ca obiectiv cresterea vizibilitatii site-urilor in rezultatele organice Google, prin servicii SEO - Optimizare pentru motoarele de cautare. Fondata in anul 2013, DWF mizeaza pe specializare in servicii SEO, ca strategie de pozitionare in piata.

Printre clientii agentiei se numara nume precum Maco Store, AutoHut, Homex, One Design, Arval, Erluni, TUI Travel Center, Florariile Floria, Food Panda, evoMAG, Farmaciile Catena, OLX Group, Libris.ro, InPuff dar si alte proiecte punctuale in care este chemata expertiza SEO a companiei.

AdPlayers Report DWF

1. Fondatori si management

Fondatori: Sorin Draghici, Mihai Vinatoru

Parteneri: Sorin Draghici, Mihai Vinatoru

Management:

Mihai Vinatoru – Managing Partner & Head of SEO;

Sorin Draghici – Managing Partner &Head of Sales

Tip companie – locala

2. Servicii

Domeniul de servicii general, expertize principale, alte servicii:

Expertize si ani pe diverse piete / domenii de activitate (*domenii istorice si ani de expertiza ani):

servicii SEO, cresterea traficului organic non-brand

3. Portofoliul de Clienti si branduri

Clienti:

Maco Store, AutoHut, Homex, One Design, Arval, Erluni, TUI Travel Center, Florariile Floria, Food Panda, evoMAG, Farmaciile Catena, OLX Group, Libris.ro, InPuff

4. Echipa – numar angajati / colaboratori

28 de angajati

5. Cifre de afaceri recente:

Cifra de Afaceri S1 2018 - 2.4 milioane lei
Cifra de Afaceri S1 2017 - 1.5 milioane lei 
Cifra de Afaceri 2017 - 750.000 UR

6. Contacte Companie:

Sorin Draghici - sorin@dwf.ro 

Mihai Vinatoru - mihai@dwf.ro

www.dwf.ro


Mai mult despre DWF:


PUBLICITATE: