Confident Communications si Asociatia Romana Smart City (ARSC) au batut palma pentru dezvoltarea oraselor inteligente din tara
Joi, 21 Septembrie 2023

,,Pentru ca orasele pe care le construim sa fie inteligente ele trebuie sa fie, in primul rand, pentru oameni. Ne bucura entuziasmul si expertiza in comunicarea inovatiilor pe care le-am gasit la noii nostri parteneri pentru comunicare. Suntem convinsi ca, impreuna cu echipa CONFIDENT, mesajele si proiectele noastre vor deveni mai eficiente", a declarat Eduard Dumitrascu, Presedinte, ARSC.

AdPlayers. info

Confident Communications, agentie specializata in comunicare de marketing, este noul partener al Asociatiei Romane Smart City (ARSC), principala autoritate independenta 100% a industriei Smart City din Romania, anunta cei doi parteneri.

ARSC si-a asumat misiunea de a promova dezvoltarea oraselor inteligente din tara prin colaborarea cu autoritatile publice si partenerii din industrie, pentru a implementa solutii inovatoare care imbunatatesc calitatea vietii.

Expertiza Smart City in peste 100 de comunitati

Din 2016 si pana in prezent, expertii si profesionistii ARSC au contribuit la REinventarea oraselor si au derulat proiecte de amploare, precum Academia Smart City – primele cursuri de profil din Romania, editarea revistei Smart City Magazine – prima revista din Europa dedicata industriei sau organizarea programului national „Caravana Smart City” – derulat in principalele regiuni din Romania. ARSC a furnizat, in cei aproape opt ani de activitate, expertiza directa in peste 100 de comunitati si proiecte alaturi de un colectiv de aproape 40 de experti - de la realizarea unor strategii de Smart City, Smart County si Smart Village pana la servicii de consultanta si recomandari de tehnologie.

In cadrul colaborarii, CONFIDENT si ARSC propun o serie de initiative si directii de comunicare menite sa promoveze conceptul de Smart City in Romania si adoptarea acestuia la scara larga.

Strategia acopera o arie vasta de subiecte, bazate pe misiunea si viziunea ARSC, referitoare la mediu, digitalizare, transportul de persoane, educatie, dar si proiecte speciale adresate comunitatilor.

„Avem o echipa care face lucrurile smart si cauta sa inoveze in permanenta, asa ca parteneriatul cu ARSC a venit in mod firesc. Stim ca viitorul comunitatilor depinde azi, mai mult ca oricand, de implementarea tehnologiilor Smart City, de la cele care tin de mobilitatea urbana si digitalizare, pana la initiative de sanatate, siguranta, educatie sau cultura. Ne-am suflecat manecile si vom lucra cot la cot cu ARSC pentru a construi comunitati ancorate in acest proces de tranzitie catre orase inteligente si suntem convinsi ca demersurile noastre vor avea cu adevarat impact”, a afirmat Mara Gojgar, fondatoarea Confident Communications.

Smart City nu inseamna doar implementare de tehnologie, ci imbunatatirea vietii cetatenilor.

„Inca de la infiintare, ARSC si-a propus sa le ofere comunitatilor oportunitati reale de dezvoltare si credem cu tarie ca oamenii pot fi mai fericiti, mai sanatosi, mai inteligenti si mai prosperi. Pentru a realiza aceste lucruri este nevoie de contributia tuturor. Smart City nu inseamna doar implementare de tehnologie, ci imbunatatirea vietii cetatenilor. Pentru ca orasele pe care le construim sa fie inteligente ele trebuie sa fie, in primul rand, pentru oameni. Ne bucura entuziasmul si expertiza in comunicarea inovatiilor pe care le-am gasit la noii nostri parteneri pentru comunicare. Suntem convinsi ca, impreuna cu echipa CONFIDENT, mesajele si proiectele noastre vor deveni mai eficiente", a declarat Eduard Dumitrascu, presedinte ARSC.

Asociatia Romana pentru Smart City (ARSC) este o organizatie non-guvernamentala infiintata in 2016 cu scopul de a sprijini dezvoltarea oraselor inteligente in Romania. ARSC, alaturi de peste 300 de membri si parteneri, incurajeaza inovatia, digitalizarea si noile tehnologii ca mijloace pentru transformarea comunitatilor locale in orase inteligente si durabile, dezvoltand solutii eficiente si sustenabile pentru orasele si comunitatile din Romania.

Din portofoliul extins de parteneri al ARSC fac parte companii precum Microsoft, Orange, Asseco SEE, Urban Scope, Network One Distribution, Simavi, Enel X, Samsung, Lenovo, totodata, institutii publice precum Posta Romana, TPBI, Ancom, ANPC, STB si, desigur, autoritati locale: Primaria Sectorului 4, Primaria Sectorului 6 si Primariile Municipiilor Iasi, Sibiu,  Ploiesti, Craiova, Galati.

The Confident Group, din 2011.

Fondat in anul 2011, The Confident Group este format din: CONFIDENT, business communication consultancy specializata in comunicare de marketing pentru industrii cheie – tech, real estate, healthcare, auto si B2B si Venus Five Studio, studio de productie vizuala- foto, video, podcast si live streaming.

In anul 2021, CONFIDENT a castigat 2 premii Silver pentru Tech PR si Brand PR – New products & services in cadrul Galei PR Award, iar in anul 2020, agentia a obtinut distinctia Consultancy of the Year in cadrul aceleiasi competitii. De asemenea, proiectele de tech ale agentiei s-au aflat pe lista scurta in cadrul Eventiada, cea mai mare competitie din industria de PR din Europa de Est, CIS si Asia Centrala, partener regional al IPRA Golden World Awards.

Din portofoliul agentiei fac parte clienti precum CBRE, VTEX, Anchor Grup, Mobexpert, EuPlatesc.ro, BLIK, Roche Diagnostics, Xiaomi, Thoughtworks, Mitsubishi, Spaces, Regus, Liberty Galati. Agentia este membru in Chartered Institute of Public Relations din Londra.

Mai mult in Campanii, Licitatii, Business

 


PUBLICITATE: