Certificari de business de aproape 1 milion de euro. Clientii dau 2.700 de euro + TVA pentru un program
Joi, 21 Iulie 2016


Cu o cifra de afaceri de 850.000 de euro pe an in 2015, Interact opereaza si programul de certificare de business Emergenetics cu Geil Browning, pentru care clientii scot din buzunar 2.700 euro + TVA.

adplayers. Iulian Toma

Marketing in certificari de business de aproape 1 milion de euro. Cu o cifra de afaceri de 850.000 de euro pe an in 2015, Interact, unul dintre principalii jucatori pe piata companiilor de consultanta si formare profesionala, organizeaza si in Romania in toamna acestui an un programul de certificari de business pentru care clientii scot din buzunar 2.700 euro + TVA.

In prezent, Interact este singura companie de pe piata de consultanta si formare profesionala din Romania acreditata Emergenetics si printre primele certificate din Europa. Evenimentul de acreditare va avea loc in luna septembrie si va fi sustinut de Prof. Dr. Geil Browning, co-fondatoarea companiei Emergenetics International si creatoarea profilului Emergenetics.

Certificarea Emergenetics cu Geil Browning este un instrument de analiza comportamentala destinat managerilor de HR, trainerilor interni, dar si freelancerilor sau celor care ofera programe de coaching. Programul ofera simulari de business sau programul „Think on Your Feet” pentru structurarea ideilor astfel incat detinatorii certificatelor sa prezinte cu impact, clar, concis si la obiect, dupa cum a afirmat pentru adplayers oficialii companiei.

Emergenetics cu Geil Browning in Romania

Potrivit companiei, analiza Emergenetics are la baza un test complex de personalitate, ce imbina perspective oferite de neuro-stiinte cu instrumente psihometrice pentru a identifica patru preferinte de gandire – analitic, structural, social si conceptual – si trei factori comportamentali – expresivitatea, asertivitatea si flexibilitatea. Fiecare persoana poseda aceste caracteristici in combinatii si proportii unice, avand sau nu o dominanta.

 „O persoana este suma experientelor sale, suprapuse peste fondul genetic innascut. Aceasta juxtapunere dintre natura si cultura este fundatia pe care a fost construit Emergenetics. Aplicarea testului in mediile corporative ofera detalii pretioase, ajutandu-i pe clienti sa-si consolideze echipele, sa stie ce sarcini sa aloce angajatilor, sa inteleaga diferentele de gandire si sa se adapteze la preferintele lor de interactiune”, explica Georgeta Dendrino, Managing Director, Interact.

Ce face Emergenetics?

Printre promisiunile Emergenetics se numara o mai buna intelegere de sine a celor care urmeaza programul precum si a celor cu care interactioneaza, detalii despre felul in care partenerii, clientii si competitorii proceseaza informatia dar si despre cum reactioneaza in fata acesteia.

Cei care urmeaza certificare sunt ajutati de program sa identifice legaturile dintre punctele forte ale angajatilor si obiectivele companiei, astfel incat sa ofere servicii imbunatatite, sa creasca vanzarile, sa faca marketing si cercetare in profunzime ori sa desfasoare procese de lucru mai eficiente. Pe langa acestea, programul promite tehnici de alcatuire a unor echipe performante pe baza compatibilitatii intre profilele individuale dar si de gestionare a conflictelor.

De 18 ani pe piata de training si consultanta, potrivit reprezentantilor companiei, INTERACT a inteles subtilitatile proceselor de schimbare, avand rol de catalist si gestionand evolutia unor companii de pe piata interna si internationala. Activitatea Interact se bazeaza pe un know-how dezvoltat la nivel global. Solutiile oferite provin de la parteneri din Canada, Africa de Sud, Hong Kong, SUA, Australia, Marea Britanie si Franta. Lor li se adauga si experienta locala si de pe piete emergente. Potrivit reprezentantilor Interact, pe viitor compania urmareste sa lanseze noi pachete de cursuri si programe de talent management complexe.  

Programul de certificare Emergenetics cu Geil Browning in Romania este planificat pentru luna septembrie. Mai mult despre cursul de acreditare Emergenetics si inscrieri in program, pe site-ul Interact (i-interact.ro) 

Mai mult in Business, Eveniment

 


PUBLICITATE: