Cei 18 premianti care pot folosi timp de un an eticheta "Votat Produsul Anului"
Vineri, 19 Mai 2017

 Am aflat cine va folosi folosi eticheta “Votat Produsul Anului”

Premiile “Produsul Anului” au fost decernate ieri, 18 Mai, in cadrul unei Gale ce s-a desfasurat la Crowne Plaza Bucharest Hotel.

Am aflat cine a fost votat de consumatori si va folosi folosi eticheta “Votat Produsul Anului®” timp de un an incepand de astazi. Premiile “Produsul Anului” au fost decernate ieri, 18 Mai, in cadrul unei Gale ce s-a desfasurat la Crowne Plaza Bucharest Hotel.

Competitia se afla la a 8-a editie in Romania, in cadrul careia 18 produse au castigat votul consumatorilor si dreptul de a folosi eticheta “Votat Produsul Anului®” pe ambalaj si in toate materialele de comunicare, timp de 12 luni, incepand cu luna mai.



Cele 18 produse castigatoare, din diferite arii de FMCG, suplimente alimentare, electrocasnice si banking, ce au convins consumatorii din perspectiva atractivitatii, inovatiei si satisfactiei, sunt:

Ariel 3in1 PODS (Procter & Gamble)

Tymbark Mix (Tymbark Maspex)

Card de Credit BRD (BRD Groupe Société Generale)

Ondulator automat Philips ProCare (Philips Romania)

Bucovina 2Go (Rio Bucovina)

Lenor (Procter & Gamble)

Moldova in bucate Muschi File Crud-Uscat feliat (Vascar)

Zuzu Stors (Albalact)

Puiul Fericit (Agricola International)

Fairy (Procter & Gamble)

Loncolor Expert Oil Fusion (Papillon Laboratoires Cosmetiques)

Pantene Foam Conditioner (Procter & Gamble)

Epilator IPL Philips Lumea Prestige (Philips Romania)

Pampers Pants (Procter & Gamble)

Domestos Power 5 (Unilever)

Gerovital H3 Evolution (Farmec)

Lenor Unstoppables (Procter & Gamble)

Dr. Hart Complex de Silimarina si Anghinare (Dr. Hart)

“Inovatiile brandurilor sunt o reflexie a prioritatilor consumatorilor si din acesta perspectiva putem spune ca editia din acest an aduce semnale pozitive si asistam la o revenire a focusului pe inovatie in zona produselor de ingrjire personala. In plus, de la an la an, incercam sa aducem in competitie inovatii din arii noi, premiera acestui an fiind industria de banking.” a declarat Mihaela Paduraru, Country Manager Produsul Anului Romania.

Conceptul

Produsul Anului este un concept international care premiaza produsele inovative, activand in prezent in peste 40 de tari. In Romania, marca “Votat Produsul Anului®” este inregistrata la OSIM din 2008, se afla la a opta editie si este reprezentata de catre agentia de comunicare Media Concept Store, care coordoneaza si gestioneaza activitatile intregului proiect.

Studiul s-a desfasurat in luna aprilie 2017, pe un panel de 6.000 de consumatori romani, constituit din persoane cu varsta de peste 18 ani, intr-un esantion reprezentativ la nivel national. Produsul Anului este desemnat cel care acumuleaza cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii: atractivitate, inovatie si satisfactie. In studiu se pot inscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovatie in ultimele 18 luni pana la data startului competitiei.

Analiza datelor a fost realizata de compania de research specializata, EXACT, membra ESOMAR (European Society for Opinion and Market Research), pe un esantion de 6000 respondenti, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/-1.3%.

Imagini si secvente de la Gala de Premier de joi, 18 mai, pe pagina de facebook Produsul Anului



Mai mult in Business, Eveniment, Produsul Anului, Product Of The Year


PUBLICITATE: