Cea mai mare companie de fashion retail din sud-estul Europei lanseaza Superdry in Romania
Vineri, 23 Noiembrie 2018

 

Credit: Fashion&Friends Company / Republika

Fashion&Friends Company a inaugurat  cel mai mare magazin Superdry din Romania, in AFI Cotroceni, locul unde romanii au la dispozitie haine din cele mai recente colectii ale brandului britanic.

adplayers.info

Fashion&Friends Company, cea mai mare companie de fashion retail din sud-estul Europei lanseaza Superdry in Romania. Potrivit reprezengtantilor de relatii publice ai companiei, Fashion&Friends Company a inaugurat  cel mai mare magazin Superdry, la Bucuresti, in AFI Cotroceni, locul unde romanii au la dispozitie haine din cele mai recente colectii ale brandului britanic.

Infiintata intial in Serbia, Fashion&Friends Company este prezenta astazi, ca lider absolut pe piata de fashion, in Croatia, Muntenegru, Serbia, Macedonia. Compania este reprezentanta unor branduri  celebre, cum sunt Superdry, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Mango, Levis, Calvin Klein, Liu Jo, Timberland and Desigual.



“Intrarea pe piata din Romania este un pas mare si important pentru Fashion&Friends Compania. De aproape 30 de ani suntem lideri in industria fashion din Serbia, Muntenegru, Croatia si Macedonia, fiind ambasadorii unora dintre cele mai faimoase si populare branduri din lume” a declarat Jasenka Stekic, Director de Marketing si Dezvoltare la Fashion&Friends Company.

„Unul dintre acestea este Superdry, brandul britanic care ofera un twist de colectii urbane, cool si neobisnuite oamenilor care pun pret pe calitate si autenticitate. Planul nostru este sa deschidem magazine Superdry in toata Romania iar brandul sa devina preferatul celor care adopta stilul urban.“.

Potrivit investitorului, noul magazin din AFI Cotroceni reprezinta primul pas dintr-un plan mai amplu de dezvoltare in tara noastra. Clientii gasesc aici haine din cele mai recente colectii, care le vor oferi posibilitatea sa-si spuna povestea cu fiecare articol pe care aleg sa il poarte. Aici vor gasi propuneri de combinatii inedite intre haine cu aspect vintage, materiale de inalta calitate si elemente de grafica manuala. Cei de la Superdry au adus in AFI Cotroceni motto-ul lor, cel in jurul caruia au construit de-a lungul timpului - We make the clothes, you make the stories.

“Prin accesibilitate, haine, accesorii, incaltaminte premium si de calitate, Superdry va contribui foarte mult la completarea ofertei de fashion din Bucuresti.“, a adaugat Directorul de Marketing si Dezvoltare al Fashion&Friends Company.

Infiintat in Marea Britanie, Superdry este prezent acum in peste 50 de tari, unde sunt deschise peste 500 de magazine. O adevarata poveste britanica de succes este acum si in Romania, Fashion&Friends Company deschizand in Bucuresti cel mai mare magazin din tara noastra.  Superdry este recunoscut ca brandul ce imbina perfect stilul vintage cu cel american si elemente de grafica japoneza.

La evenimentul de inaugurare ce a avut loc joi, 22 noiembrie, a fost prezenta conducerea Fashion&Friends Company, alaturi de nume recunoscute din industria romaneasca de fashion, artisti si nume importante din showbiz. Hainele din ultima colectie au fost prezentate de dansatori profesionisti. Atmosfera a fost completata de DOC, care a sustinut  un concert live.

Mai mult in Business, Conturi, PR


PUBLICITATE: