Bogdan Enoiu: ,,FLOW a pornit cu viziunea de a face din Bucuresti un oras mai putin poluat, cu trafic mai lejer, [..] deci esential costuri mici de inchiriere"
Miercuri, 14 August 2019


Credit: Flow

,,FLOW a pornit cu viziunea de a face din Bucuresti un oras mai putin poluat, cu trafic mai lejer, deci este esential sa asiguram costuri mici de inchiriere si calitatea trotinetelor electrice”, a afirmat pe ntru AdPlayers Bpgdan Enoiu, Presedinte McCann World Group si unul din fondatorii serviciului de trotinete electrice Flow.

AdPlayers. Iulian Toma

,,FLOW a pornit cu viziunea de a face din Bucuresti un oras mai putin poluat, cu trafic mai lejer, deci este esential sa asiguram costuri mici de inchiriere si calitatea trotinetelor electrice”, a afirmat pe ntru AdPlayers Bogdan Enoiu, Presedinte McCann World Group si unul din fondatorii serviciului de trotinete electrice Flow.

Trotinetele electrice se inchiriaza si se deblocheaza cu ajutorul aplicatiei FLOW disponibila in App Store si Google Play. Aplicatia se descarca gratuit, la fel se creeaza si contul de utilizator, conectat la un card bancar si un numar de mobil. Aplicatia permite deblocarea trotinetei, startul si inchieierea calatoriei. Mai mult, aplicatia indica cel mai apropiat dock de incarcare si ruta recomandata pana la destinatie.

FLOW este o companie romaneasca de micro-mobilitate urbana infiintata in 2019care si-a propus ca o initiativa de acest gen se poate face, la standarde inalte, folosind exclusiv inteligenta din Romania. Atat partea de hardware, cat si cea de software, sunt create si produse de firme locale.

„In zilele cu trafic obisnuit, parcurgi cu masina distanta de la x la y in aproape x minute, asta daca ai noroc si nu prinzi vreo intersectie blocata. Am conectat aceasta ruta si am instalat doua dock-uri FLOW, de unde se pot inchiria trotinetele electrice. Distanta dintr-un punct in altul se parcurge in mai putin de x minute, deci salvam timp. Daca nici nu ploua, putem considera ca e plimbare de relaxare. La destinatie, trotineta se parcheaza la dock, calatoria se inregistreaza automat in aplicatie, e simplu”, a mai spus Bogdan Enoiu, FLOW FATHER.

"Avem un cost mai mic decat oriunde in Europa, de 2 lei la pornire si 0,5 lei pentru fiecare minut. Un avantaj pe care il ofera serviciul nostru prin punerea la dispozitie a statiilor de incarcare, asa numitele dock-uri este faptul ca utilizatorii care parcheaza trotineta in dock primesc inapoi cei 2 lei si astfel ii ajuta pe urmatorii utilizatori sa gaseasca trotinetele cu bateriile incarcate”.

,,FLOW a pornit cu viziunea de a face din Bucuresti un oras mai putin poluat, cu trafic mai lejer, deci este esential sa asiguram costuri mici de inchiriere si calitatea trotinetelor electrice”, conchide Flow Father. FLOW isi propune sa ii ajute pe romani sa adopte acest mod mai curat si mai sigur de a ajunge dintr-un loc in altul.

Mai mult in Business,

PUBLICITATE: