Biz Agency, compania care editeaza Revista Biz, a inregistrat o crestere cu peste 45% a cifrei de afaceri in 2022 si consolideaza echipa de management
Luni, 23 Ianuarie 2023


Credit Photo. Biz / Vali Mirea Photography

Pentru a sustine cresterea accelerata, compania Biz Agency, care editeaza Revista Biz, i-a desemnat ca parteneri asociati pe Gabriel Barliga, Redactor Sef Revista Biz, si pe Lelia Petrescu, Marketing Director, care vor face parte din echipa de management, alaturi de owner-ul Biz, Marta Usurelu.

Credit Photo. Biz / Vali Mirea Photography

AdPlayers. info

Biz Agency, compania care editeaza Revista Biz, a cunoscut o crestere cu peste 45% a cifrei de afaceri in 2022 si a ajuns la un numar record de proiecte: 36 de evenimente de business au fost organizate in toata tara intr-un singur an, anunta compania. Potrivit informarii, tot in 2022, Biz Agency a lansat revista Haute Culture, proiect premium pe piata de publishing locala, care inglobeaza print, online, dar si evenimente in zona luxury

Pentru a intari strategia de dezvoltare din 2023 si a sustine cresterea accelerata, compania i-a desemnat ca parteneri asociati in cadrul Biz Agency pe Gabriel Barliga, Redactor Sef Revista Biz, si pe Lelia Petrescu, Marketing Director, care vor face parte din echipa de management, alaturi de ownerul Biz, Marta Usurelu.

"Am reusit sa crestem si sa impunem international brandul Biz, chiar si in ultimii ani plini de provocari, datorita unei echipe extraordinare! Biz are probabil cea mai statornica si puternica echipa din presa romaneasca si nu numai. Iar din decembrie 2022 ma bucur sa anunt ca, alaturi de mine, ca asociati, ii am acum pe cei care au contribuit decisiv pentru ca brandul Biz sa fie lider pe piata de business publishing si evenimente de business din Romania!", a spus Marta Usurelu, Owner Biz Agency.

Gabriel Barliga, Redactor Sef al revistei Biz din 2019 si un veteran in presa economica, este pilonul editorial al publicatiei, iar profesionalismul si pasiunea pentru jurnalism il fac un model profesional demn de urmat.

"Cand lucrezi cu pasiune si iubesti brandul pentru care faci asta, orice provocare este doar o noua ocazie de a gasi cai inovatoare pentru a o aborda si depasi. Anii in care, alaturi de Marta si nucleul echipei Biz, am depasit mereu barierele intr-o industrie marcata de transformari radicale mi-au aratat ce important este sa stii ca te poti baza pe oamenii de langa tine. Sunt convins ca, si in noua formula, inovatiile si proiectele Biz vor continua sa impuna trenduri pe piata de publishing si evenimente", a declarat Gabriel Barliga, Redactor-Sef Revista Biz.

Lelia Petrescu s-a alaturat echipei in urma cu 8 ani si detine functia de Marketing Director. Are grija ca brandul Biz sa fie mereu in atentia pietei si cauta parteneriatele potrivite pentru revista, website sau evenimente. In acelasi timp, este implicata activ in toate proiectele digitale ale revistei Biz.

“Mereu am considerat interesul clientilor o prioritate pentru noi, iar asta se vede si in rezultatele aduse lor, dar si intern, avand o rata de peste 80% de business existent. Alaturi de acesti clienti reusim sa ne consolidam pozitia pe piata si ne reintalnim an de an cu proiecte inovatoare. Am urmarit transformarile prin care a trecut piata romaneasca, am demonstrat ca suntem o companie cu o rezilienta deosebita, inainte ca acest termen sa fie cunoscut la scara larga, si construim in continuare fiecare proiect cu gandul la impactul pe care il poate avea azi, dar si in viitor. Altfel spus, gandim sustenabil atat pentru Biz Agency cat si pentru clientii nostri, motiv pentru care dezvoltam parteneriate pe termen lung.”, declara Lelia Petrescu, Managing Partner si Marketing Director, Biz Agency.

De 24 de ani pe piata romaneasca, Biz dezvolta Biz World, un proiect concentrat pe a reusit sa se impuna si la nivel international si sa castige premii de talie mondiala, printre care primul Red Dot Design Award obtinut de Romania. Echipa Biz este prima care a impus standarde inalte pentru evenimente de business in Romania Zilele Biz a devenit cel mai puternic festival de business romanesc, urmand ca in 2023 sa sarbatoreasca 23 de ani de cand modeleaza mediul de afaceri romanesc si ofera un loc de intalnire al profesionistilor care fac ca afacerile sa prospere in Romania.

Businessul Biz Agency inglobeaza revista Biz - de 24 de ani pe piata romaneasca, Biz Events – o divizie puternica de organizare evenimente si conferinte, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru companii, Biz Market View – o divizie dedicata studiilor de piata si portalul online, revistabiz.ro.

Mai mult in Business, Media, AdPlayersREPORT


PUBLICITATE: