BSH investeste in Romania 110 milioane de euro intr-o fabrica de 1 milion de masini de spalat rufe pe an
Vineri, 30 Martie 2018
 

Credit: BSH / PR, bsh-group.com  

Pe langa Germania, Spania si Polonia, noua locatie din Romania va fi, in viitor, cea de-a patra fabrica de masini de spalat din Europa.

adplayers.info

BSH Hausgeräte GmbH isi continua cursul de crestere in Europa si va investi aproximativ 110 milioane de euro intr-o noua locatie in Romania in urmatorii ani, anunta responsabilii de relatii publice ai companiei.

Potrivit comunicarii, producatorul de aparatura electrocasnica a achizitionat un teren de 40 hectare pentru construirea unei fabrici de masini de spalat. Partile contractante au convenit sa pastreze confidentialitatea cu privire la pretul de cumparare.

Constructia unei hale de productie, precum si a unui centru logistic si a cladirilor administrative trebuie sa inceapa pe proprietate inca din acest an. Liderul European in electrocasnice intentioneaza sa inceapa productia de masini de spalat in anul 2020.

Peste 700 de noi locuri de munca. 1 milion de masini de spalat rufe pe an. 

Dupa construirea unor noi facilitati de productie, fabrica va avea incepand cu 2022 o capacitate de productie anuala de peste un milion de masini de spalat pentru piata europeana. Pe langa Germania, Spania si Polonia, noua locatie din Romania va fi in viitor, cea de-a patra fabrica de masini de spalat din Europa.

"In ultimele luni am cautat intens o locatie potrivita. Proprietatea din Simeria ne ofera conditii ideale pentru producerea masinilor de spalat moderne precum si logistica necesara ", spune Mihai Voicila, director general al filialei BSH din Romania.

"Vom crea peste 700 de locuri de munca acolo in urmatorii ani. Scopul nostru este de a produce aparate de uz casnic adaptate nevoilor consumatorilor si de a face viata de zi cu zi mai usoara pentru oameni. Pentru aceasta avem nevoie de site-uri de productie si de centre logistice de prima clasa”.

Filiala romana BSH a fost infiintata in 1999 si comercializeaza aparate electrocasnice sub marcile Bosch, Neff si Zelmer in Romania. Gama de produse include frigidere, masini de gatit, masini de spalat, uscatoare, masini de spalat vase, aspiratoare, roboti de bucatarie, masini de cafea.

BSH este o companie a Grupului Bosch. BSH Hausgeräte GmbH este unul dintre cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice din lume cu vanzari de aproximativ 13,8 miliarde de euro in 2017 si peste 61,800 de angajati. BSH produce in aproximativ 40 de fabrici si este reprezentata de peste 80 de companii din aproximativ 50 de tari.

Mai mult in Business, PR


PUBLICITATE: