Arena Tei. Brand de eveniment gandit, creat si implementat de la zero de Publicis Events in 2020
Marti, 09 Februarie 2021

 

Credit: Arena Tei 

Adresat atat publicului larg, prin platforma Summer In The City, cat si companiilor aflate in cautarea unei solutii pentru implementarea evenimentelor corporate, Arena Tei este un spatiu cu circuit inchis, in cadrul bazei Romsilva – str. Petricani 9A, intr-o zona verde, aerisita, si are o capacitate de pana la 500 de persoane care pot sta pe scaune, la mese sau individual.

AdPlayers. info

Unul dintre cele mai afectate domenii de catre pandemia provocata de virusul COVID-19 a fost cel de entertainment, organizare de evenimente medii si mari, o situatie care continua si in 2021 si isi va face simtite efectele pe termen lung. In orice criza insa, vor exista mereu companii si lideri care vor avea curajul si puterea de a risca si de a lansa produse noi.

Arena Tei este un proiect gandit, creat si implementat de la zero de Publicis Events – de la gasirea si amenajarea locatiei, la programul artistic, comunicare, vanzare bilete, etc. Astfel, Publicis Events a devenit singura agentie de BTL din Romania care a avut in 2020 un astfel de demers antreprenorial si care a aratat o adaptare perfecta la noul context. Prin urmare, cand majoritatea clientilor au preferat sa isi inghete bugetele si sa ramana in expectativa, Publicis Events a demonstrat ca viziunea si curajul sunt cele doua ingrediente care pot transforma o criza intr-o oportunitate.

Arena Tei este un spatiu cu circuit inchis, in cadrul bazei Romsilva – str. Petricani 9A, intr-o zona verde, aerisita, cu o capacitate de pana la 500 de persoane care pot sta pe scaune, la mese sau individual. Spectatorii au la dispozitie si o zona de food & drinks, cu meniuri gourmet. Spatiul este adaptat tuturor normelor de siguranta si de distantare sociala si se adreseaza atat publicului larg, prin platforma Summer In The City, cat si companiilor aflate in cautarea unei solutii pentru implementarea evenimentelor corporate, fiind dotata cu tot ceea ce inseamna logistica si echipament tehnic. Pe tot parcursul verii Arena Tei a oferit o plaja larga de evenimente de la stand-up comedy, cinema in aer liber, concerte si pana la spectacole de teatru.

“Perioada de lockdown nu a fost usoara pentru noi cei care eram obisnuiti cu o activitate intensa si mereu in miscare. Initiativa Arena Tei s-a nascut in acea perioada dificila in care incercam sa gasim solutii adaptate momentuluispune Razvan Chirilov, Senior Producer la Publicis Events.

,,Exista deja un trend de evenimente de tip Drive In in Europa, insa am mizat pe un spatiu cochet, usor accesibil, situat intr-o zona cat mai verde, linistita, in care sa-ti poti petrece in siguranta cateva ore impreuna cu familia, prietenii, sau, de ce nu, tu cu tine insuti. Initiativa a venit in perioada de relaxare, dupa primul lockdown din primavara, si a aparut ca o necesitate fireasca a noastra ca si grup/ companie de a incerca sa facem ceva pentru industria de evenimente,” a adaugat seniorul de la Publicis Events.

“Proiectul s-a nascut din dorinta de a ramane relevanti, de a deschide un drum nou in business, de a testa pe cont propriu noul context si, nu in ultimul rand, de a iesi din casa,” a adaugat Miruna Sandulescu, Account Director.

Echipa Publicis Events este foarte mandra ca a reusit ca intr-un an de criza sanitara fara precedent pentru omenire sa isi dezvolte competentele si expertiza si porneste in 2021 cu o noua viziune asupra felului in care se schimba piata de evenimente in Romania. De asemenea, echipa multumeste tuturor partenerilor care au sustinut-o in aceasta aventura si fara sprijinul carora nu ar fi reusit sa porneasca pe acest drum.

“Inghetandu-se totul in zona corporate si a evenimentelor private de orice fel, singura arie in care ne-am putut refugia a fost cea in care am creat un hub de divertisment in natura, in care am incercat sa aratam ca se pot face evenimente sigure, cu respectarea tuturor reglementarilor in vigoare, iar cei care ne-au trecut pragul au apreciat acest lucru. A fost o provocare si o diferentiere pe piata care ne-au ajutat sa ne demonstram inca o data capabilitatile in aceasta industrie extrem de competitiva,” a adaugat Razvan Chirilov.

Si, despre adaptabilitate se va vorbi si in momentul de fata si in viitor, cand stim clar ca evenimentele nu vor mai fi la fel. Echipa Publicis Events se gandeste inca din 2020 la o abordare diferita a zonei de events si se indreapta cu pasi repezi catre evenimentele hibrid care vor avea atat componenta de offline pe care o cunoastem cu totii, precum si componenta de online integrata si care astfel vor genera un reach mult mai mare.  

“Pentru noi nu a fost atat de dificil sa ne adaptam si sa reactionam rapid. Suntem intr-o industrie in care oricum rezervorul de idei trebuie sa fie mereu accesat si tinut proaspit. Ce este important este sa avem initiativa de a genera idei si continut valoros pe care sa il si putem pune in practica, fie in formula clasica de eveniment, fie online. Si sa nu ne fie frica sa testam, sa incercam, sa gresim,” a explicat Miruna Sandulescu.

Pentru acest an echipa Arena Tei lucreaza pentru a oferi publicului un spatiu cat mai primitor si relaxant. Si, ca si in cazul serialelor, nu vor exista spoilere, insa puteti urmari toate noutatile pe pagina de Facebook dedicata, acolo unde vor fi comunicate din timp si evenimentele viitoare.



Mai mult in Business, Management, Eveniment


PUBLICITATE: