Aplicatie romaneasca pentru cresterea performantei echipelor, lansata international. Mirro, dezvoltata de Zitec, pe Product Hunt
Vineri, 09 Octombrie 2020

 

Credit: Zitec

„Lansarea la nivel international a aplicatiei Mirro a venit in mod firesc, mai ales in contextul actual in care activitatea celor mai multe echipe din companii se desfasoara la distanta.” a declarat Simona Lapusan, co-fondator si COO Zitec. 

AdPlayers. info

Zitec, lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, anunta lansarea la nivel international a Mirro.io, aplicatie completa de management al performantei resurselor umane si cel de-al doilea produs propriu al companiei, prin listarea pe Product Hunt, una dintre cele mai mari platforme internationale de resurse pentru industria IT, anunta compania.

De la inceputul anului, numarul de utilizatori ai Mirro.io a inregistrat o crestere de 300%, aplicatia fiind utilizata in prezent de companii romanesti si straine precum: FreeNow, 7card, NETOPIA Payments, AdoreMe.com, Moore Stephens, CCL Industries, RefundIt, JustClick Media, sau VodWorks.

„Lansarea la nivel international a aplicatiei Mirro a venit in mod firesc, mai ales in contextul actual in care activitatea celor mai multe echipe din companii se desfasoara la distanta.” a declarat Simona Lapusan, co-fondator si COO Zitec. 

,,Este o oportunitate sa promovam know-how-ul romanesc pe Product Hunt, o cunoscuta platforma de resurse din domeniul tech, accesata zilnic de o comunitate activa de antreprenori in cautarea celor mai bune solutii pentru imbunatatirea activitatii companiilor lor. In prezent, continuam dezvoltarea aplicatiei, integrand noi solutii pentru nevoile pe care le identificam pe parcurs, atat in echipa noastra, cat si in celelalte echipe din companiile care au adoptat Mirro” a conchis presedinta Zitec.

Platforma Mirro s-a lansat anul trecut, in urma unei investitii de 1 milion de euro, si este rezultatul unei experiente de peste 17 ani a companiei Zitec ca angajator de top in industria IT. Prin folosirea Mirro, membrii echipelor care lucreaza de la distanta, si nu numai, au acces la un birou digital unitar, legat printr-o platforma accesibila si inovatoare. Astfel, utilizatorii sunt mult mai usor conectati unii cu ceilalti, aliniati la obiectivele companiei si permanent incurajati sa ceara si sa ofere feedback in timp real pentru a evidentia aspectele pozitive ale unui proiect sau sugestii de imbunatatire.

Aplicatia Mirro pune accent atat pe performanta fiecarui membru al unei echipe, cat si pe interactiunea intre colegi, oferind o perspectiva de ansamblu asupra evolutiei fiecarei persoane inca din momentul in care se alatura organizatiei. In acelasi timp, Mirro acopera si functionalitati administrative din zona resurselor umane precum gestiunea contractelor de munca si a documentelor aferente, istoricul angajatului, adeverinte sau situatia concediilor.

Odata cu lansarea pe platforma Product Hunt, aplicatia Mirro va intra intr-un proces de votare activ pana joi, 8 octombrie 2020, ora 10:00. In urma sesiunii de votare, cele mai populare solutii vor beneficia de oportunitatea de a fi promovate direct unei comunitati prolifice de antreprenori.

Solutia dezvoltata de Zitec poate fi accesata pe link-ul https://www.producthunt.com/posts/mirro-io

In ultimele luni, echipa Zitec a completat solutia cu mai multe rapoarte si grafice care ofera informatii utile despre distributia echipei pe diverse criterii, distributia concediilor si a salariilor, ceea ce ajuta companiile sa aiba o privire de ansamblu si sa analizeze in mod obiectiv datele legate de administrarea de personal. Investitia continua in zona de onboarding ofera posibilitatea unui setup in numai cateva ore pentru o solutie B2B completa, fata de o durata de zile sau chiar saptamani intregi, cum este cazul unor aplicatii similare. 

Pentru a facilita folosirea unui set complet de aplicatii, Mirro este integrat cu solutii precum Google Calendar sau Outlook, iar autentificarea utilizatorilor se poate face prin Single Sign On. Totodata, fiind o solutie Software as a Service (SaaS), Mirro nu necesita instalare, putand fi accesata direct din browser, de pe orice fel de dispozitiv, inclusiv mobil, iar potrivit reprezentantilor companiei, acest lucru este cu atat mai util in contextul lucrului de acasa. In plus, Mirro beneficiaza de tehnologia cloud-computing Microsoft Azure care asigura un nivel de securitate ridicat si o protectie avansata a datelor.

Mai mult Business, Digital, Interactive,


PUBLICITATE: