Antalis a achizitionat distribuitorul de produse pentru comunicare vizuala Verla, cu afaceri de 8 mln. euro pe an
Marti, 17 Iulie 2018
 

Credit: Antalis / PR 

Miscarea intareste prezenta companiei pe piata produselor pentru comunicare vizuala in Romania

adplayers. Iulian Toma

Antalis a anuntat achizitia companiei Verla, distribuitor de produse pentru comunicare vizuala cu vanzari anuale raportate de aproximativ 8 milioane euro. Operatiunea este supusa autorizarii Consiliului Concurentei din Romania si trebuie finalizata in cursul acestei veri. 

"Achizitionarea companiei Verla mareste contributia pe care sectorul de Visual Communication il are la nivelul grupului Antalis, pe o piata in crestere" a afirmat pentru adplayers, Alina Penciu (foto), Director de Marketing si Comunicare, Antalis Romania.

Afaceri de 2,4 Miliarde de euro pe an.

Antalis (Euronext Paris: ANTA) este lider European si global (excluzand spatiul SUA) in distributia B2B de hartie si solutii de Packaging si numarul doi in distributia de materiale pentru comunicarea vizuala din Europa.

In 2017, Grupul a raportat vanzari de €2.4 miliarde si are 5,500 de angajati la dispozitia a 140,000 de clienti, companii si tipografi din 43 de tari. Prin intermediul celor 123 centre de distributie, Antalis face zilnic mai mult de 13,500 de livrari la nivel mondial si a distribuit 1,5 milioane de tone de hartie in 2017.

Mai mult despre Antalis

Mai mult in Business, Achizitii, Visual Communications, Parteneriate si Acizitii.


PUBLICITATE: