Afaceri totale de 5 milioane de euro, 17 clienti noi si crestere 40% pe digital marketing la Zitec in 2017
Vineri, 25 Mai 2018

Alexandru Lapusan, CEO si fondator Zitec.
Credit: Zitec / PR

„Ne-am propus mereu sa construim proiecte si parteneriate de succes, astfel incat sa crestem sanatos alaturi de clientii nostri. Avem in portofoliu colaborari de durata, precum cele cu Groupama, City Grill si TechSoup, iar in 2017 ni s-au alaturat 17 clienti noi, dintre care Smart ID, Constantin Nautics si Carpet&More" Alexandru Lapusan, CEO si fondator Zitec.

adplayers. Iulian Toma

Zitec, furnizor major de solutii de afaceri, servicii digitale si produse tehnologice personalizate din Romania, a inregistrat in 2017 o crestere de peste 40% pe segmentul digital marketing, completand portofoliul cu 17 clienti noi, anunta responsabilii de comunicare ai companiei.

Cresterea inregistrata de catre divizia de digital se incadreaza intr-un trend ascendent la nivelul intregii companii, care a incheiat anul 2017 cu venituri de 5 milioane de euro, in crestere cu 28% fata de rezultatele obtinute in 2016. Compania a deschis un nou birou la Brasov si a crescut echipa la 160 de specialisti in dezvoltare software si marketing digital. 

„Ne-am propus mereu sa construim proiecte si parteneriate de succes, astfel incat sa crestem sanatos alaturi de clientii nostri. Avem in portofoliu colaborari de durata, precum cele cu Groupama, City Grill si TechSoup, iar in 2017 ni s-au alaturat 17 clienti noi, dintre care Smart ID, Constantin Nautics si Carpet&More" spune Alexandru Lapusan, CEO si fondator Zitec.

Potrivit informarii, pentru anul 2018, divizia digitala si-a propus obtinerea certificarii Google Analytics Partner acordata companiilor cu experienta dovedita in solutiile Google de analiza si statistici.

Compania mai arata ca anul 2017 a insemnat pentru echipa de digital marketing Zitec si consolidarea parteneriatului cu Google, prin proiectul comun "Atelierul Digital" care isi propune "digitalizarea" antreprenorilor si IMM-urilor din Bucuresti, Iasi, Brasov, Constanta, Timisoara si Cluj, subliniind importanta online-ului pentru afacerile lor.

Tot in 2017, Zitec a devenit Google Premier Partner, certificare oferita partenerilor de top care au demonstrat calificarea si experienta AdWords, au indeplinit cerintele privind bugetele alocate, au creat venituri catre agentie si clienti si si-au dezvoltat baza de clienti.

Lider pe piata IT din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si servicii de digital marketing. Zitec ofera servicii de digital marketing inca din 2009, avand o echipa ce beneficiaza de suportul tuturor celorlalte linii de business, lucru ce ofera clientilor serviciilor de digital marketing Zitec acces usor la solutii end-to-end in lumea digitala.

Mai mult despre Zitec

Mai mult in Interactive, Digital, AdPlayersReport


PUBLICITATE: