12 publicitari romani au intrat in posesia European Advertising Certificate in 2014
Marti, 02 Decembrie 2014
 
adplayers. Iulian Toma

12 publicitari romani au intrat in posesia European Advertising Certificate in 2014, dupa cum au afirmat pentru adplayers reprezentantii Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR), organizatie care aduce pe piata romaneasca a patra editie a cursurilor European Advertising Certificate - un program de invatare on-line dedicat tinerilor publicitari.

Potrivit UAPR, in total, aproximativ 1200 de participanti din EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) au sustinut examenul pentru a obtine European Advertising Certificate, anul trecut.

Cei 12 absolventi romani din 2014 sunt: Ligia-Maria Stan – Spoon Media, Andreea Oprea, Alma Eva Ghiulea, Madalina Ivan, Alina Andreea Mirica, Ioana Mucenic, Ciprian Sava si Ruxandra  Margoi – Pastel, Oana Mailat, Catalin Florea si Diana Patriche – McCann Erickson si Matei Psatta – Leo Burnett.

“Ne-a bucurat foarte mult numarul mare de participanti si si interesul agentiilor pentru acest program accesibil si foarte util tinerilor profesionisti in advertising” a declarat pentru adplayers Anne Marie Obretin, Director Executiv al Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania.

“Pana acum, programul era destinat exclusiv membrilor UAPR. Noutatea acestei editii consta in faptul ca programul este deschis si profesionistilor din companii sau din agentii care nu sunt membre UAPR. Mai mult, din acest an, programul este accesibil si de pe tableta sau telefon.

Daca pentru cursul on-line perioada de scolarizare este de aproximativ 30-35 de ore si este gratuita pentru agentiile membre UAPR, pentru a absolvi si a primi certificatul EACA, cursantii vor trebui sa sustina un examen scris. Proba este programata pentru 26 martie 2015, iar  taxa de inscriere la examen este de 220 de euro + TVA.

Pentru membrii agentiilor care nu sunt membre UAPR, taxa de scolarizare include accesul la cursul on-line si participarea la examen, iar pachetul este de 500 de euro + TVA. Detalii la office@uapr.ro sau pe site-ul uapr.ro

Mai mult in Business


PUBLICITATE: