Klass Prodexport
Klass Prodexport
Radu Parlog, Director General
In tot ceea ce facem pornim de la premisa ca semnalistica reprezinta o componenta critica a vizibilitatii, necesitand intotdeauna o atentie sporita.Semnalistica reimprospateaza memoria si extinde efortul altor mijloace de publicitate. De aceea, incepand cu anul 1992, ne-am perfectionat continuu si am devenit un reper al istoriei publicitatii in Romania, punand totodata bazele unei noi forme de comunicare.

Reclame luminoase – un termen generic ce ascunde in spatele sau o multitudine de repere / tehnologii / materiale / echipamente specifie domeniului: litere volumetrice, casete luminoase, catarge, POSM, totemuri, unipol-uri, prolite-uri, folie electroluminiscenta, panouri tip edgelight, panouri afisare cu LED, roof top / serigrafie, termoformare prin vacuumare, debitare laser, sudura, print digital indoor-outdoor, confectii metalice, sisteme electronice de control dinamica / alucobond, alama, inox, sticla, stiplex, LED, tub cu gaz spectral, Plexiglas, aluminiu / router, waterjet, sudura in argon, masina de vacuumare, laser.

Amenajari fatade: sticla, alucobond, Trespa, LED screen.
Semnalistica indoor: elemente horeca, profile afisaj vitrine, profile afisaj perete.
Servicii: autorizare amplasamente outdoor, design si grafica publicitara, project management, consultanta si proiectare de specialitate, locatii outdoor.

Daca am acoperi toata aceasta gama de produse si servicii, ne-am considera limitati. Este un bagaj minim care se gaseste in atelierele noastre si care reprezinta punctul de pornire in demararea fiecarui proiect. Atata timp cat mix-ul ingredientelor de mai sus nu are limite si tine de imaginatia si priceperea noastra sa gasim varianta optima fiecarui client, nu ezitati sa ne provocati cu noi proiecte.
Klass Prodexport
Tip companie:
Production company / Post production / Services
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
BIROURI: Str. Popa Nan 185, ap. 34, sector 3, Bucuresti, FABRICA: Str. Tamaiorei 37-39, sector 2, Bucuresti
Tel.:
BIROURI: Tel: +4 031 4289200; FABRICA: Tel: +4 021 2409872
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
creatie, proiectare si productie semnalistica publicitara
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
1992
Afilieri:
-
Cifra de afaceri:
  • 2011: 1,3 Mil. EUR
*Estimarea companiei, in EUR la cursul mediu
Team / Echipa
Numar angajati:
50
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
International Grup/Companie mama:
-
Local Grup/Companie mama:
-