Wunderman/ Partnership Romania
Wunderman/ Partnership Romania
Tereza Munteanu, Ileana Badiu & Joaquin Bonilla - Managing Partners
“Don’t create an add, start a conversation!” (Lester Wunderman)
Wunderman Romania este o agentie de comunicare energica si curajoasa. Afiliata la reteaua Wunderman worldwide, Wunderman Romania ofera o gama larga de servicii: event marketing, consumer promotion, trade marketing si dezvoltare POSM, direct marketing, PR, interactive & new media, digital thinking. Ileana Badiu, Tereza Munteanu si Joaquin Bonilla ocupa pozitia de Managing Partners Wunderman din luna decembrie 2007, cand divizia Wunderman a grupului Y&R Brands a devenit activa pe piata din Romania.

Echipa Wunderman este creativa, indrazneata, inteligenta si amuzanta, cu o experienta indelungata in comunicare. Coordonam proiecte locale si regionale bazandu-ne pe puterea ideilor. Concepem si implementam strategii de comunicare eficiente pentru clientii nostri in vederea imbunatatirii mediului organizational si crearii unei comunitati prin intermediul comunicarii. Propunem intotdeauna solutii creative tuturor celor care cred in puterea gandirii si a inovatiei. Credem in rezultate masurabile si urmarim efecte durabile.

Digital Marketing - La baza strategiilor de comunicare online ale agentiei noastre sta comunicarea. Ascultam cu atentie publicul-tinta si extragem informatiile si cifrele relevante, menite sa devina principalul punct de pornire in dialogul de impact despre brandul clientului. Din indelungata traditie a direct marketingului noi am extras esenta.

BTL – Pentru noi, BTL inseamna a fi umbra consumatorului, a-i afla nevoile si dorintele si a i le implini. Pentru ca vrem sa depasim de fiecare data asteptarile clientului, mizam pe creativitate, inovatie si depasirea insight-urilor. Pentru noi, BTL inseamna: promotii de vanzari, activitati in store, evenimente, caravane, lansari, seminarii, conferinte, expozitii, targuri, direct marketing.

Evenimente – Wunderman Romania are in spate o experienta bogata in organizarea evenimentelor. Facem in asa fel incat fiecare eveniment sa fie unic, pregatit si coordonat cu profesionalism. Ne bazam pe creativitate si indrazneala atunci cand stabilim conceptul, suntem meticulosi atunci cand il implementam si eficienti atunci cand vorbim despre buget si termene.

PR – Pentru o buna comunicare de PR punem la lucru o formula simpla si concreta: mizam pe echilibrul ideal dintre creativitatea, energia si cunostintele necesare pentru a obtine solutiile de impact, adapatate fiecarui client. Ne concentram atentia asupra potentialului fiecarei companii pentru a dezvolta comunicarea pe mai multe planuri. Ariile de expertiza in PR sunt: planificare strategica si comunicare, consultanta in comunicarea corporate si de brand, gestionarea situatiilor de criza, programe de comunicare interna, CSR, relatii media, e-PR, gestionare baza de date VIP/media/ corporate.
Wunderman/ Partnership Romania
Tip companie:
Advertising / Full Service / Integrated
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Str. Logofat Luca Stroici, Nr. 2, Et. 1, Sector 2, Bucuresti, Cod postal 020585
Tel.:
+40 21 210 66 40
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
- Servicii de Advertising si Digital Marketing, Comunicare Creativa
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2007
Afilieri:
Wunderman WorldWide
Team / Echipa
Numar angajati:
45
Business:
Ileana Badiu, Managing Partner
Public Relations:
Mihaela Muresanu
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
International Grup/Companie mama:
Wunderman
Limba:
English, Romanian