Strategul bancii online numarul 1 in Franta, invitat de McCann/Thiess la Bucuresti
Luni, 26 Octombrie 2015
 adplayers. Iulian Toma

Strategul bancii online numarul 1 in Franta, vine la Bucuresti. Pierre Villeroy de Galhau (foto dreapta), directorul de strategie al Boursorama, parte a grupului Societe Generale si banca online nr. 1 in Franta, va veni sa vorbeasca in cadrul conferintei McCann / Thies alaturi de Sir Tim Berners-Lee, inventatorul World Wide Web-ului, dupa cum au afirmat pentru adplayers reprezentantii de comunuicare BRD.

Binecunoscut antreprenor in dotcom-ul francez, strategul Boursorama va vorbi, potrivit informatiilor adplayers, despre banca viitorului, in care totul, de la deschiderea contului, emiterea cardurilor si pana la acordarea unui credit are loc online.

“Chiar daca acest lucru nu se intampla la aceasta ora si in Romania, este clar ca aceasta este calea pe care vor pasi cat de curand si bancile din tara noastra” au afirmat pentru adplayers reprezentantii de comunicare BRD. “Aceste lucruri se intampla chiar azi la Boursorama, in Franta” au conchis reprezentantii de comunicare ai bancii.

Sir Tim Berners-Lee, omul care a oferit epocii moderne World Wide Web-ul, va vorbi in data de 12 noiembrie, in cadrul conferintei McCann/Thiess, despre motivatia care a stat in spatele ideii WWW si despre felul in care a reusit sa transforme aceasta idee in realitate.

Mai mult in Eveniment

Pe acelasi subiect:
“A WWVVisionary Lesson" cu buget de 120.000 EUR Inventatorul WWW-ului cu McCann Thiess.


PUBLICITATE: