Platforma de evenimente de continut "In the News" se va baza pe parteneriate relevante si taxa de acces
Miercuri, 01 Iunie 2016


Modelul economic al seriei de evenimente „In the news”, platforma de evenimente de continut lansata recent de agentia News.ro, se va baza atat pe taxa de acces la evenimente cat si pe parteneriate relevante pentru continutul fiecarei conferinte. Prima conferinta din seria de evenimente, „In The News. Energy”, va avea acces gratuit.

adplayers. Iulian Toma

Agentia de stiri News.ro a lansat „In the News”, platforma de evenimente de continut pe teme de actualitate din diverse domenii, pe care redactia agentiei de presa le propune factorilor de decizie din institutii si corporatii, consultantilor si avocatilor, precum si publicului interesat sa fie la curent cu evolutia evenimentelor din societatea romaneasca.

„Dezvoltarea serviciilor News.ro cu organizarea de evenimente vine firesc, in completarea ofertei editoriale” a afirmat pentru adplayers, Cristian Dimitriu, director general News.ro.

„In the News. Energy”, prima conferinta, il are ca invitat special pe Ministrul Energiei, Victor Grigorescu.  Si va avea loc pe 7 iunie, la Hotel Sheraton, sala Iridium, de la ora 9.30. Pe langa Ministrul Energiei, la eveniment vor mai lua parte presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrilet, precum si directori si presedinti ai principalilor jucatori din domeniul energiei.

„Sub conceptul-umbrela ”In the News”, vom organiza evenimente legate de teme de actualitate, de foarte mare interes atat pentru jucatorii din economie, cat si pentru public in general. Ele vor acoperi, cu preponderenta, teme de business si sociale, insa suntem foarte atenti la tot ceea ce se intampla in jurul nostru, in orice domeniu, pentru a sesiza orice oportunitate si a dezbate subiectele fierbinti ale zilei”, a mai adaugat directorul general News.ro

Modelul: Taxa de acces la eveniment si parteneriate relevante

Desi primul proiect este cu acces gratuit, modelul economic al seriei de evenimente  „In the news” se va baza atat pe taxa de acces la evenimente cat si pe parteneriate relevante pentru continutul fiecarei conferinte.

„Modelul de business este ”clasic”: atragem alaturi de noi parteneri relevanti pentru temele dezbatute iar, in unele cazuri, accesul in sala de evenimente se poate face pe baza biletelor de intrare. La primul nostru eveniment, ”In the News. Energy”, organizat pe 7 iunie la Hotel Sheraton, accesul este liber” a mai spus Cristian Dimitriu.

Potriviti agentiei de stiri, ”In the News. Energy” va dezbate in continut teme precum strategia energetica a Romaniei (stadiul elaborarii si foaia de parcurs, principii si complementaritate cu Uniunea Energetica Europeana), strategiile de dezvoltare ale companiilor din domeniul energetic, efectele legislatiei in vigoare asupra pietei de profil, pretul energiei, investitii in domeniu, liberalizarea pietei de energie, alternative la sursele conventionale, scaderea pretului petrolului si influenta asupra companiilor, taxele pe carburanti si influenta lor asupra vanzarilor, planuri de finantare in industrie.

Pe news.ro, mai mult despre "In the news. Energy." si seria de conferinte "In the news."

 Mai mult in Media, Eveniment


PUBLICITATE: