Radu Florescu sprijina campania lui Obama
Marti, 25 Septembrie 2012

 ( Adplayers, Iulian Toma ) Radu Florescu (foto), Presedintele grupului Centrade si fratele sau, John Florescu, co-prezideaza Comitetul pentru realegerea lui Obama. Astfel, cetatenii americani care locuiesc, in prezent, in Romania, sunt invitati sa participe la primul eveniment din campania lui Barack Obama, programat  pe 25 septembrie, la ora 19.00, in cladirea ING, de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Evenimentul multimedia, sustinut de “Comitetul romano-american pentru realegerea presedintelui Obama”, le va da votantilor o sansa de a afla mai multe despre candidatul democrat, subiectele anului 2012, inregistrarea votantilor de peste hotare, precum si pentru a se inscrie sa ajute la urmatorul eveniment, “Get Out The Vote" (GOTV), care va avea loc chiar in ziua alegerilor. Oaspetii romani sunt, de asemenea, bineveniti numai in baza invitatiilor.

John si Radu Florescu vor adresa citeva cuvinte de inceput, alaturi de un mesaj special inregistrat al Excelentei Sale Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Jim Rosapepe. Participantii vor putea sa se inregistreze pentru a vota online, prezentind un act de identitate. La incheierea serii, organizatorii vor difuza discursul de acceptare, tinut de Presedintele Obama la Convetia Democratica din Charlotte, North Carolina, luna aceasta.

La eveniment vor fi prezenti si membri ai presei, oameni de afaceri si personalitati. “Comitetul romano-american pentru realegerea presedintelui Obama” face parte din reteaua internationala menita sa motiveze aproximativ 10 milioane de cetateni americani, care locuiesc in strainatate, sa voteze. In SUA, locuiesc aproximativ un million de cetateni americani de origine romana, grupati, preponderent, in New York, Chicago, Cleveland, Los Angeles, Florida si Georgia. Dezbaterile prezidentiale dintre presedintele Obama si guvernatorul Mitt Romney sunt programate sa aiba loc la datele de 5, 17 si 23 octombrie 2012.

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: