Batalie rezidentiala in diferentiatori de brand. Investitie in sculptura pentru One Herastrau Park
Miercuri, 22 Noiembrie 2017

One United Properties ( One Floreasca Lake, One Herastrau Park si One Charles de Gaulle) a 
investit intr-o sculptura speciala conceputa pentru afacerea rezidentiala One Herastrau Park din Bucuresti

adplayers. Iulian Toma

Batalie pe piata rezidentiala in diferentiatori de brand. One United Properties ( One Floreasca Lake, One Herastrau Park si One Charles de Gaulle) a investit intr-o sculptura speciala conceputa pentru afacerea rezidentiala One Herastrau Park din Bucuresti. Jull, artistul suprarealist spaniel de origine poloneza, a realizat o sculptura inedita, gandita special pentru complexul One Herastrau Park, anunta reprezentantii de ocmunicare ai proiectului de la Fabrika de PR.

Creatorul unor forme si structuri neobisnuite, Jull a venit, de asemenea, in Romania pentru a participa la amplasarea sculpturii sub forma unei maini, care ocroteste Globul Pamantesc. El a finalizat aici ultimele detalii ale operei de arta care este expusa in mijlocul spatiului rezidential, aflat la cateva minute de parcul Herastrau si de lacul Floreasca. 

„Mana este cea mai importanta parte a acestei piese. Este asemenea mainii unui artist, care da nastere… Mana este Universul care a creat Pamantul. Intregul ansamblu este un simbol al echilibrului intre umanitate si Creatorul ei…”, declara Jull.

Preocupati nu numai de realizarea unor ansambluri sustenabile, ci si de arta, dezvoltatorii acestui complex au lucrat impreuna cu o echipa creativa de designeri de interior – Lemon Interior Design – astfel incat sculptura semnata de Jull sa fie perfect integrata in conceptul general al acestor proprietati.


Video pe contul de facebook aici

One Herastrau Park este o proprietate exclusivista cu doua turnuri de 52 de metri inaltime fiecare si 106 apartamente care totalizeaza 28.000 de metri patrati. West Tower ofera vedere panoramica catre lacul Herastrau, iar Est Tower catre lacul Floreasca. 

One United Properties a colaborat cu artisti si in trecut, pentru alte ansambluri pe care le-a dezvoltat. Este si cazul One Floreasca Lake, unde in 2014 au fost amplasate cateva sculpturi si multe tablouri realizate special de Raluca Ghideanu, tanar artist roman foarte talentat. 

One United Properties este principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietati rezidentiale exclusiviste din Bucuresti, Romania. One United are mai multe proiecte rezidentiale finalizate (188 de apartamente), in constructie (340 de apartamente) si care urmeaza sa fie incepute in urmatorii ani (484 de apartamente) - dezvoltari precum One Floreasca Lake, One Herastrau Park si One Charles de Gaulle. 



Mai mult despre Fabrika de PR

Mai mult in Conturi, PR, Constructii & Imobiliare


PUBLICITATE: