iMedia si 12% din business-ul Adevolution pleaca la NetBridge
Marti, 11 Decembrie 2007
 (AdPlayers.ro/News, Iulian Toma)

Reteaua iMedia paraseste portofoliul Adevolution de la 1 ianuarie 2008 si urmeaza sa fie reprezentata la vanzari de publicitate de Netbridge. Contactat de catre AdPlayers, Val Voicu (foto), General Manager la Adevolution a confirmat miscarea.

„Facand (imedia) parte din grupul NCH era normal ca la un moment dat sa fie reprezentati de Boom (regia si agentia de publicitate de la NetBridge)”, a mai afirmat pentru AdPlayers, Val Voicu. „Imedia reprezenta cam  12% din business-ul Adevolution”, apreciaza oficialul, intrebat cat estimeaza reteaua iMedia in economia brokerului de vanzari de publicitate online pe care il conduce.  

„Imedia are in prezent 3 situri importante respectiv Eva.ro, Cinemagia si Automarket”, adauga Val Voicu. „Le urez succes celor de la iMedia si sper ca noii reprezentanti pe partea de vanzari sa se ridice la nivelul asteptarilor”, a conchis el.

Decizia vine la scurt timp dupa ce, incapand cu luna  octombrie, Rachad El Jisr, fostul sef al companiei iMedia, s-a retras de la conducerea executiva a companiei lasand loc unei alte echipe de management, care se pare ca a ales sa schimbe echipa de vanzari ce reprezenta site-urile din portofoliu.

Dincolo de relatia de afaceri, Val Voicu divorteaza de Eva dupa o casnicie demna de invidiat in industria de Internet din Romania. Fost sef de vanzari de publicitate si director de dezvoltare al editorului online iMedia, Val Voicu parasea anul trecut compania pentru a infiinta Adevolution.

Condusa de Rachad El Jisr pana de curand, reteaua iMedia a preferat insa continuarea colaborarii pe vanzari, cu aceeasi responsabili de publicitate. Acest lucru avea sa fie operational prin desemnarea companiei Adevolution, condusa de Val Voicu, drept reprezentant de vanzari al retelei.


PUBLICITATE: