Zitec a preluat Under Development Office, companie cu portofoliu international in dezvoltarea de aplicatii mobile & blockchain
Miercuri, 25 Noiembrie 2020

 

Zitec a preluat Under Development Office, companie cu portofoliu international in dezvoltarea de aplicatii mobile & blockchain

Preluarea agentiei Under Development Office a vizat atat extinderea portofoliului de clienti, cat si cresterea echipei, intrucat membrii fondatori ai companiei si echipa de specialisti in dezvoltare de aplicatii mobile, design si blockchain s-au alaturat integral echipei Zitec

AdPlayers. info

Zitec, lider pe piata de IT & Digital Marketing din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala, a preluat recent echipa si portofoliul Under Development Office, agentie de dezvoltare software specializata in aplicatii mobile si una dintre cele mai populare firme de blockchain development din Europa, care a inregistrat in ultimii trei ani vanzari de peste 1,5 milioane de euro, a anuntat compania in cadrul unei conferinte online.

Pentru Zitec, preluarea agentiei Under Development Office a vizat atat extinderea portofoliului de clienti, cat si cresterea echipei, intrucat membrii fondatori ai companiei si echipa de specialisti in dezvoltare de aplicatii mobile, design si blockchain s-au alaturat integral echipei Zitec. Preluarea se inscrie intr-un sir de astfel de actiuni, dupa ce, incepand cu 2016, Zitec a asimilat echipele si portofoliile Inotec si Cloud Bit, dar si echipele si portofoliile agentiilor Bright si Symbolic la finalul anului 2019.

“Preluarea echipei Under Development Office ne va ajuta sa acceleram dezvoltarea capabilitatilor Zitec de a dezvolta solutii mobile, dar si sa ne extindem paleta de servicii in zona de blockchain development, unde Udev are o vasta expertiza pe piata la nivel global si unde anticipam proiecte interesante in perioada urmatoare. Suntem onorati de decizia clientilor din portofoliul Udev de a continua colaborarea cu Zitec. In noua formula  au acces la o echipa mai mare, cu expertiza crescuta, care ofera servicii complete in zona digitala, de la consultanta si dezvoltare software, la UX si Digital Marketing”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO & Founding Partner Zitec.

Under Development Office a fost fondata in 2011 de Iulian Oprea, Stefan Gergely si Dan Cernau. Compania, a realizat cu succes peste 100 de proiecte care au inclus design-ul si dezvoltarea de aplicatii web si aplicatii mobile pentru clienti precum Carrefour, BRD, Medicover, Transavia, Auchan sau Gibraltar Blockchain Exchange.  Agentia este renumita si ca fiind printre primele si cele mai populare companii de blockchain development din Europa, cu proiecte in diferite domenii precum transport, bancar, fintech, identitate digitala, lifestyle & entertainment.

“Dupa aproape 10 ani in care am invatat cum sa construim valoare pentru clientii din pietele de mobile si blockchain development la nivelul Europei, ne-am alaturat in formula completa echipei Zitec, pentru ca impreuna sa oferim clientilor o gama completa de servicii in zona digitala si sa sprijinim oamenii si organizatiile lor sa inceapa ori sa accelereze procesele de transformare digitala”, a adaugat Iulian Oprea, CEO & Founding Partner Under Development Office.

“Cand am inceput colaborarea cu Under Development Office cautam un partener care sa ne ajute sa construim o platforma prin care sa oferim o experienta cat mai buna clientilor nostri vanzatori si cumparatori. Pentru noi, continuarea colaborarii cu echipa Zitec se traduce in oportunitate de a avea acces la o echipa mai mare cu expertiza pe mai multe servicii din aria digitala, care sa ne ajute sa ne atingem obiectivele pe termen mediu si lung de a fi  liderii in piata de electronice second-hand si reconditionate din Romania”, a spus George Moroianu, cofondator Flip.ro.

Flip.ro este un site romanesc prin care utilizatorii vand si cumpara telefoane second hand si care a inregistrat vanzari de peste 1 milion de euro in primul an de activitate.

Zitec a anuntat recent cresteri ale veniturilor pentru prima jumatate a anului de peste 50% fata de aceeasi perioada a anului 2019. Cu echipa in intregime in modul de lucru de la distanta, Zitec si-a sustinut clientii si partenerii in transformarea digitala, ajutandu-i sa-si imbunatateasca eficienta in fata fluxului crescut de activitate, sau sa depaseasca efectele negative ale pandemiei asupra afacerilor. Compania a inregistrat cresteri mari in special pentru segmentele de solutii software personalizate si solutii cloud prin proiectele dezvoltate cu clienti existenti precum Arctic, Decathlon, Sameday, STMicroelectronics, Credit Europe Bank, Flanco, Chimpex, sau clienti nou intrati in portofoliul companiei in primul semestru: Startarium si RGT Cycling.

Pentru 2020, compania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de pana la 10 milioane de euro, bazata pe maturitatea parteneriatelor cu Google Cloud, Microsoft si Magento Commerce (Adobe), Zitec reusind sa ofere clientilor sai servicii cloud si e-commerce de top si acces la cele mai noi solutii.

Mai mult in Digital, Interactive, Achizitii, Parteneriate si Achizitii


PUBLICITATE: