Zenith Media lanseaza in Romania divizia digitala ZED
Marti, 26 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Zenith Media lanseaza in Romania ZED Digital - Divizia digitala din cadrul retelei internationale ZenithOptimedia, potrivit unor surse din piata de media. Infiintata in februarie 2006, ZED Digital are 350 de oameni specializati in comunicare digitala si este prezenta in mai mult de 30 de tari ale lumii .

 

Bratul digital al retelei Zenith Optimedia are propriile sisteme si instrumente de implemengare si evaluare ale solutiilor digitale. Pozitionarea agentiei ZED Digital este “ROI in Action” simbolizand posibilitatile mediei digitale de masurare a efectelor comunicarii, utilizand metode revolutionare.

 

Intr-un post pe blogul propriu de ieri, Cristi Parvan – Directorul de Cercetare al companiei ZenithMedia si responsabilul de media pe Internet al companiei abordeaza chiar subiectul mediei digitale, anuntand in final ca ar putea avea noutati legat de acest topic. Pana la ora publicarii materialului, oficialul Zenith Media nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma zvonurile privind infiintarea ZED Digital si in Romania. 


PUBLICITATE: