Zeci de refugiati din Ucraina invata engleza gratuit de la scoala international Burlington English Romania
Vineri, 13 Mai 2022

 

In prezent, 30 de persoane din Ucraina, care se afla in acest moment in intreaga lume, invata limba engleza la cursurile predate chiar de o profesoara de engleza din Ucraina.

AdPlayers. info

Zeci de refugiati din Ucraina participa la cursurile de engleza oferite gratuit de Burlington School Romania, anunta scoala internationala de engleza, cu o prezenta globala in 32 de tari. In prezent, 30 de persoane din Ucraina, care se afla in acest moment in intreaga lume, invata limba engleza la cursurile predate chiar de o profesoara de engleza din Ucraina.

„Echipa Burlington English Romania s-a alaturat demersurilor de sustinere a refugiatilor din Ucraina si va continua seria de initiative menite sa ii sprijine, sa ii ajute sa se faca mai usor de inteles in orice tara s-ar afla si sa depasim, impreuna, barierele lingvistice.” a spus Shay Hafzadi, CEO si fondator Burlington School Romania.

,,Prin angajarea de profesori din Ucraina si prin oferirea de cursuri gratuite, Burlington English Romania isi propune sa ofere ajutor pe termen lung, un mediu de lucru stabil, precum si sa sprijine integrarea pe piata muncii a refugiatilor din Ucraina.”, a adaugat fondatorul scolii.

Din Romania, Polonia, Germania, Cehia sau chiar din Ucraina, cursantii participa online la cursurile Burlington English Romania si invata engleza conversationala intr-o atmosfera prietenoasa, in grupuri restranse, astfel incat, la finalul cursului, fiecare elev sa invete cat mai mult, sa aiba sansa sa se exprime sau sa-si corecteze pronuntia.

In total, Burlington English ofera 24 de lectii de engleza conversationala pentru fiecare modul, in functie de nivelul fiecarui cursant, impartite pe o perioada de sase luni. Elevii au insa acces la platforma scolii internationale timp de un an in care au oricand posibilitatea sa acceseze din nou lectiile, chiar si dupa incheierea cursurilor.

Cursurile sunt sustinute online de o profesoara de engleza din Odesa, stabilita temporar in Bucuresti, care este in prezent angajata a Burlington English Romania. Pe langa sustinerea orelor de limba engleza, profesoara ofera instruire cursantilor in limba ucraineana . Astfel, fiecare cursant ucrainean primeste un ghid si asistenta telefonica in limba materna.

La inceputul lunii martie, Burlington English Romania a anuntat ca se alatura miscarii de solidaritate pentru vecinii de peste granita. Initiativa, in doua puncte, viza mai intai oferirea de locuri de munca pentru profesorii de engleza din Ucraina pentru a preda online, de oriunde, limba engleza conversationala. In a doua etapa, scoala internationala de engleza ofera, in mod gratuit, cursuri de limba engleza pentru refugiatii din Ucraina, oriunde s-ar afla acestia.

Scoala internationala de engleza, cu o prezenta globala in 32 de tari

Burlington English este o scoala internationala de engleza pentru adulti, cu o prezenta globala in 32 de tari. Se face remarcata prin metodele si tehnologiile unice si avansate de predare si este un precursor in domeniul predarii limbii engleze pe piata romaneasca, fiind prima si unica scoala in Romania care dispune de un sistem software personal, tehnologie de recunoastere vocala si aplicatie pentru mobil, toate disponibile 24/7.

Burlington English pune la dispozitia cursantilor programe personalizate de instruire si imbunatatire a nivelului de calificare a angajatilor din diverse domenii de activitate. Programul a fost elaborat de la zero de o echipa de lingvisti, educatori si dezvoltatori de software pentru a crea cele mai favorabile conditii pentru studierea limbii engleze. Metoda unica de predare ofera un sistem de invatare mixt care combina studiul online cu un profesor autorizat si folosirea software-ului disponibil 24/7.

Mai multe detalii pot fi accesate pe www.burlingtonenglish.ro

Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala, Business, Educatie


PUBLICITATE: