White Image a dat send la peste 10 Mil. e-mailuri in 2007
Luni, 25 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

White Image a trimis peste 10 Mil. emailuri in prima jumatate a acestui an, a declarat pentru AdPlayers.ro, Andrei Georgescu (foto) - Managing Partner al companiei. “Este vorba de cumularea numarului de emailuri care a plecat de la noi”, precizeaza oficialul White Image.

Fondata in 2003, potrivit companiei, WhiteImage este specializata in e-mail marketing si solutii de loializare, fiind si reprezentant Habeas pentru Europa de Est.  Printre clientii WhiteImage se numara: Altex, Bancpost, Zapp, Bursa Romana de Marfuri, Business Edu, Business Magazin, Codecs, Ensight, Epicor Scala, Farmaciile Dona, Gandul, Lindab, Media Galaxy, Netbridge, Orion, Panasonic, Provideo, Qualians, Seat, Valrom, Ziarul Financiar.

Cifra pe primele 6 luni reprezinta aproape numarul total de e-mailuri de pe intreg anul trecut, cand compania trimitea, pentru clientii din portofoliu, aproximativ 11 milioane de e-mailuri, White Image estimand ca va trimite de 2,5 ori mai multe, pana la sfarsitul anului 2007.

Potrivit executivului, din cele 10 Milioane de emailuri, au fost deschise in medie, in trimestrul I, aproximativ 21,5%, in timp ce in trimestrul al doilea rata de deschidere a fost putin in scadere, la un procent de 19%. Daca este mult sau putin, Andrei Georgescu afirma ca „Este vorba de o medie generala si este ok. Avem domenii in care am avut rate de deschidere de 40% dupa 36 de ore. Dar agregat pe domeniile pe care trimitem este o medie ok”.

Potrivit  reprezentantului White Image, in zilele de miercuri si joi e-mailurile se deschid mai mult, restul zilelor fiind la diferenta de 2-3 procente.

Intrebat care a fost rata raportarilor de spam, Georgescu spune ca aceasta s-a situat undeva intre 1% si 1,5%, reclamatii precizeaza el, venite prin apasarea butonului „this is spam”, acolo unde furnizorii de servicii de e-mail o permit.


PUBLICITATE: