Western Union a inceput transferul premiilor
Miercuri, 21 Septembrie 2005

( AdPlayers.ro ) Western Union a inceput sa "transfere" premiile campaniei de loialitate "Efectueaza 5 transferuri si poti castiga una din cele 5 Skoda Fabia". Campania este semnata de agentia de publicitate Leo Burnett si este derulata de agentia de media Starcom. Contul de PR Western Union se afla, din iunie 2004, in portofoliul DC Communication.

Western Union a inceput transferul premiilor

"Transferul" primului premiu din campania de loialitate

Prima Skoda Fabia din campania Western Union "Efectueaza 5 transferuri si poti castiga una din cele 5 Skoda Fabia" a intrat in posesia Paun Constantin Cosmin, are 26 de ani din Bucuresti.

Lansata pe 15 martie, campania de loialitate Western Union va dura pana pe 31 decembrie 2005. Lansarea campaniei a inceput pe televiziune si a continuat cu presa scrisa (centrala si locala), radio; POS in locatiile agentilor Western Union care participa in campanie. In toata aceasta perioada, clientii care trimit din Romania sau primesc bani in tara prin serviciul Western Union Transfer de Bani ® au sansa de a participa la tragerea la sorti pentru una din cele 5 Skoda Fabia puse in joc, oferite timp de 5 luni, incepand cu luna septembrie.

Western Union a inceput transferul premiilor

Alexandru Badulescu, Country Director Western Union pentru Romania si Republica Moldova.

"Ma bucur sincer ca putem sa rasplatim astfel fidelitatea clientilor nostri din Romania", a declarat Alexandru Badulescu, Country Director Western Union pentru Romania si Republica Moldova. "Am articulat aceasta campanie pe principiul nostru, conform caruia un transfer financiar prin Western Union inseamna mai mult decat simpla trimitere a unor bani, putand aduce bucurie si apropia oameni.".

Pentru a se numara printre participanti, clientii trebuie doar sa trimita sau sa primeasca bani prin Western Union in perioada promotiei, prin oricare dintre locatiile agentiilor¹ Western Union care participa in aceasta campanie. Ei primesc un cupon care urmeaza sa fie stampilat dupa fiecare tranzactie. Participantii gasesc informatiile despre promotia Western Union la oricare dintre locatiile agentilor, sau pe site-ul www.transferdebani.ro. Castigatorii sunt trasi la sorti si sunt anuntati in perioada septembrie 2005 - ianuarie 2006 prin posta si telefonic.

Western Union Financial Services, Inc., subsidiara a First Data Corp. (NYSE: FDC), este  lider international in serviciile de transfer de bani pentru persoane fizice. Acestia pot utiliza reteaua companiei pentru a plati facturi si pentru a realiza transferuri de bani oriunde in lume. Potrivit aceleiasi surse, Western Union si filiala sa, Orlandi Valuta, formeaza una dintre cele mai mari retele de transfer de bani din lume, cu un total de aproximativ 238.000 de birouri in peste 200 de tari si regiuni. Western Union dateaza din 1851 si a introdus serviciul electronic de transfer de bani in 1871. ( Irina Toma)

PUBLICITATE: