Vodafone Romania a absorbit UPC Romania. In urma incheierii fuziunii, UPC este de azi Vodafone.
Marti, 31 Martie 2020

 

Credit: Vodafone Romania 

In urma fuziunii, UPC Romania va inceta sa mai existe ca entitate juridica, fiind absorbita de Vodafone Romania. Aplicatia My UPC va fi redenumita in My Vodafone Fix & TV, in timp ce functionalitatile acesteia si datele de logare ale clientilor vor ramane neschimbate.

AdPlayers. Info

Vodafone Romania anunta finalizarea fuziunii cu UPC Romania. Ca urmare a acestui lucru, UPC Romania inceteaza sa mai existe ca entitate juridica, fiind absorbita de Vodafone Romania. Incepand de astazi, Vodafone Romania devine furnizorul de servicii fixe de comunicatiii electronice pentru clientii UPC. Toate drepturile si obligatiile UPC Romania S.A. vor fi preluate de catre Vodafone Romania S.A., fara modificari in ceea ce priveste termenii si conditiile din contractele clientilor si furnizorilor.

Informatiile disponibile pe www.upc.ro se vor regasi pe platforma digitala www.vodafone.ro. De asemenea, aplicatia My UPC va fi redenumita in My Vodafone Fix & TV, in timp ce functionalitatile acesteia si datele de logare ale clientilor vor ramane neschimbate.

Telefoanele de contact, 031 100 1000 si 031 100 0872, vor fi in continuare disponibile. Pentru clientii care platesc factura prin internet banking, UPC Romania va fi inlocuit cu Vodafone – pentru servicii fixe si TV. Clientii care beneficiaza de servicii fixe & TV furnizate in baza unui contract cu fosta companie UPC, dar si de servicii mobile furnizate de Vodafone vor primi in continuare doua facturi.

In ceea ce priveste magazinele UPC, acestea vor fi transformate treptat si vor avea specificatiile si configuratia magazinelor Vodafone.Vor oferi in continuare toate serviciile si operatiunile specifice produselor de comunicatie fixa si TV si in plus si operatiuni specifice serviciilor mobile.

Mai multe informatii despre schimbarile din urma fuziunii, pe pagina https://upc-devine.vodafone.ro


Credit: Vodafone. https://upc-devine.vodafone.ro

Vodafone are o istorie de 23 de ani in Romania. De-a lungul prezentei sale, operatorul a investit in inovatie si este primul care a furnizat serviciile de GPRS (2001), 3G (2005) si 4G (2012). Printre premierele Vodafone Romania pe piata locala se numara primul serviciu de call center (1997), prima fundatie corporativa (1998), lansarea serviciului de SMS, a celui de date si fax in 1998, primul sistem de recunoastere automata a discursului (2014), prima retea NB-IoT (2018) si prima retea 5G (2019).

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii si tehnologie din lume, cu o vasta experienta in comunicatii, convergenta si Internet of Things, precum si in promovarea serviciilor financiare mobile si transformarea digitala pe pietele emergente.

Vodafone Group are operatiuni mobile in 24 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 decembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 22 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri.

Mai mult in Rebranding, Fuziuni si Achizitii


PUBLICITATE: